Majestic Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos, Laganas
Ubytování Majestic Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 15 974 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den 1
Odlet z ČR. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do ČR.
 
Základní cena zahrnuje: letenku, letištní poplatky, transfery letiště - hotel - letiště, 7, 10, 11 nebo 14 započatých hotelových nocí (v případě 11 denního zájezdu 10 započatých nocí; v případě 12 denního zájezdu 11 započatých nocí), stravování dle popisu ubytování, služby českého delegáta.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jiná jídla než uvedená v popisu stravování v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, a další osobní výdaje.

Upozornění: cena nezahrnuje řeckou turistickou daň, která závisí na standardu hotelu a pohybuje se od 1,50 EUR do 10 EUR za pokoj a den pobytu. Daň se platí na recepci před ubytováním. Podrobnosti naleznete v popisu hotelu.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází přímo v centru jednoho z nejoblíbenějších letovisek na ostrově - Laganas, což zaručuje přístup do živé a zábavné části města s mnoha obchody, bary, kluby a diskotékami. Večer se hlavní ulice mění v místo setkávání a zábavy mladých lidí z celého ostrova, která trvá až do pozdních nočních hodin. Hotel má také výhodné spojení s hlavním městem ostrova Zakynthos Town, které je vzdáleno asi 8 km, autobusová zastávka se nachází asi 50 m od hotelu (jízdenka cca 1,8 EUR/1 cesta). Transfer z letiště do hotelu trvá přibližně 30 minut.

UPOZORŇUJEME, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 7 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a platí se přímo na recepci před ubytováním v hotelu.

 PlážNemovitost se nachází přibližně. 400 m od písečné pláže oceněné Modrou vlajkou s pozvolným sestupem do vody. Plážový servis - za poplatek.

 K dispozici pro hosty24hodinová recepce s lobby, hlavní restaurace, bazén s oddělenou dětskou částí (se sladkou vodou), terasa u bazénu a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma. Lázeňské centrum v areálu hotelu (vstup do SPA cca 10 €): Krytý bazén, vířivka, posilovna, finská lázeň, turecká lázeň, tropický déšť, teplá křesla, masáže (relaxační, léčebné, indické, anticelulitidové), podrobný ceník procedur k dispozici na místě.

 InternetInternetový koutek na recepci - za příplatek (cca 3 EUR/hodina), na pokojích Wi-Fi připojení k internetu - za příplatek (cca 3 EUR/hodina).

 CateringAll Inclusive: snídaně (08:00-10:00), oběd (13:00-14:30), večeře (19:00-21:00) formou bufetu. Občerstvení během dne v restauraci nebo v baru u bazénu. Místní alkoholické nápoje: víno, pivo, ouzo, brandy, koktejly a nealkoholické nápoje: káva, čaj, horká čokoláda, voda, perlivé nápoje, džusy, cola, limonáda (10:00-23:00). K dispozici je dětské menu.Sportovní a animační programDětské hřiště, pingpongový stůl, kulečník a elektronické hry (za příplatek cca 2 EUR/hra). V areálu hotelu se nachází také lázeňské centrum.Webové stránkywww.hotelmajesticspa.grMístní kategorie****Podle našeho názoruMajestic je ideální pro mladé lidi, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou v centru živé vesnice. Jedná se o objekt s prostornými pokoji a skvělou polohou, v blízkosti mnoha zajímavostí.UmiestnenieHotel sa nachádza priamo v centre jedného z najobľúbenejších letovísk na ostrove - Laganas, čo zaručuje prístup do živej a zábavnej časti mesta s množstvom obchodov, barov, klubov a diskoték. Hlavná ulica sa večer mení na miesto stretnutí a zábava mladých ľudí z celého ostrova, ktorá trvá až do neskorých nočných hodín. Hotel má také výhodné spojení s hlavním městem ostrova Zakynthos Town, které je vzdálené asi 8 km, autobusová zastávka se nachází asi 50 m od hotelu (lístok cca 1,8 EUR/1 cesta). Transfer z letiska do hotelu trvá přibližně 30 minut..Webová lokalitawww.hotelmajesticspa.grŠportový a animačný programDetské ihrisko, pingpongový stůl, biliard a elektronické hry (za příplatok cca 2 EUR/hra). V areálu hotelu se nachází i koupelnové centrum..StravovanieAll Inclusive: raňajky (08:00-10:00), oběd (13:00-14:30), večeře (19:00-21:00) formou bufetu. Občerstvenie počas dňa v reštaurácii alebo v bare pri bazéne. Miestne alkoholické nápoje: víno, pivo, ouzo, brandy, koktaily a nealkoholické nápoje: káva, čaj, horúca čokoláda, voda, perlivé nápoje, džúsy, kola, limonáda (10:00-23:00). K dispozici je dětské menu..Miestna kategória****K dispozícii pre hostí24-hodinová recepce v lobby, hlavní restaurace, bazén s oddělenou částí pro děti (takže sladkou vodou), terasa při bazénech a bar při bazénech. Ležadlá a slunečníky pri bazéne - zdarma. Lázeňské centrum v areálu hotelu (vstup do lázní cca 10 €): .Podľa nášho názoruMajestic je ideálny pre mladých ľudí, ktorí chcú stráviť aktívnu dovolenku v centre živej dediny. Je to objekt s kněžskými izbami a skvělou polohou, v blízkosti mnohých atrakcí.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.