Mare Boutique Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Georgioupolis
Ubytování Mare Boutique Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 21 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive - zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehký snack během dne, vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.30-23.00 hod.) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHotel se skládá s hlavní budovy a několika přilehlých budov. Nabízí vstupní halu s recepcí, Wi-Fi, bar u bazénu, bazén, terasu na slunění (lehátka a slunečníky zdarma). Hotel je určen osobám od 16 let.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností přistýlky disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, SAT-TV, telefonem, trezorem (za poplatek), ledničkou a balkonem nebo terasou.Sport a zábavaMožnost fakultativních výletů. Zábava v blízkém městečku Georgioupolis. Zapůjčení aut a motocyklů. Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaHotel prošel rekonstrukcí a nachází se v letovisku Georgioupolis přímo na pláži (lehátka a slunečníky zdarma). V okolí naleznete několik restaurací barů, obchodů a další zábavu. Dobré autobusové spojení do měst Chania a Rethymno. Letiště v Heraklionu je vzdálené cca 100 km od hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.