Meropi Hotel & Apartments (Program Senior Plus 55)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Malia
Ubytování Meropi Hotel & Apartments (Program Senior Plus 55)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 21 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive který zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Odpolední lehký snack, allkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00 - 23.00).

Popis ubytování

VybaveníAparthotel je vybaven recepcí, Wi-Fi v lobby zdarma, dvěmi restauracemi, snack-barem, barem u bazénu, třemi bazény (z toho dva bazény jsou s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma) a dětským hřištěm. Od sezony 2018 je v provozu hotelový Aquapark.UbytováníZrekonstruované apartmány anebo rodinné pokoje se skládají ze dvou pokojů (ložnice a obývací místnosti) a mají možnost až 2 přistýlek. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení (koupelna, WC). Ubytování může být rovněž v nově vybudovaných pokojích typu superior. Součástí apartmánu anebo rodinného pokoje anebo pokoje superior je klimatizace (za poplatek, cca 6 EUR/den), Wi-Fi (zdarma), TV-SAT, telefon, trezor (za poplatek) a balkon nebo terasa. Pokoje typu superior anebo apartmány anebo rodinné pokoje jsou vhodné jak pro dvojice, tak i pro vícečlenné rodiny.Sport a zábavaVodní sporty na pláži (za poplatek), volejbal, možnost zábavy v blízkém letovisku Malia. Dále hotel nabízí využití sauny (za poplatek), biliár a stolní hokej (za poplatek). Půjčovny automobilů a motocyklů v blízkém okolí. Možnosti fakultativních výletů.

Popis lokality ubytování

PolohaAparthotel Meropi se skládá ze dvou částí a nachází se v severovýchodní části Kréty v letovisku Malia. Je situován v hezké udržované zahradě a od písčíté pláže s pozvolným vstupem do moře je vzdálen cca 200 m (lehátka a slunečníky za poplatek). Do centra letoviska s množstvím obchodů, taveren, barů a restaurací je to cca 350 m. Vzdálenost od letiště v Heraklionu je 35 km. Tento hotel je vhodný hlavně jak pro samostatné dvojice, tak i pro rodiny s dětmi a vícečetné rodiny.



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.