Primasol Louis Ionian Sun

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Korfu, Benitses
Název ubytování Primasol Louis Ionian Sun
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 24 740 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Lehké občerstvení během dne, večerní občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00 - 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. U večeře je vyžadováno formální oblečení.

Popis ubytování

VybaveníK vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, směnárna, Wi-Fi v lobby, restaurace, à la carte restaurace, bar, plážový bar, bar u bazénu, místnost s TV-SAT, minimarket, 2 venkovní bazény, bazén se skluzavkami, dětské brouzdaliště, terasa na slunění (lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma - zapůjčení plážových osušek oproti kauci), internetový koutek (za poplatek), půjčovna aut.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou orientovány na mořskou stranu a mají koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, klimatizaci (v období 1. 6. - 30. 9.), TV-SAT, telefon, trezor (za poplatek), ledničku, set na přípravu kávy/čaje a balkon nebo terasu. Na vyžádání možnost ubytování v rodinných pokojích s možností až dvou přistýlek formou palandy (pro 2 děti do 13 let), které jsou orientovány na hory nebo na moře, dále je možnost ubytování ve suitách a v bungalovech složených ze dvou ložnic které jsou orientovány na moře (cena na vyžádání).Sport a zábavaHotel organizuje animační programy v průběhu dne i večera. Aerobik, volejbal, basketbal, minigolf, šipky, stolní tenis (zdarma). Tenis a kulečník (za poplatek). Pro děti je zde k dispozici dětské hřiště a miniklub (4 - 12 let).

Popis lokality ubytování

PolohaHotel obklopený zelení s krásným výhledem na moře je situován pouhých 50 metrů od oblázkovo-písčité pláže, kterou odděluje pobřežní komunikace (přístup na pláž podchodem). Letovisko Benitses s velkým množstvím restaurací, barů a obchůdků je vzdáleno cca 3 km od hotelu. Hlavní město Kerkyra se spoustou památek a zábavních možností je vzdáleno cca 15 km od hotelu (možnost využít pravidelné linkové autobusové spojení - zastávka u hotelu). Hotel je vhodný i pro rodiny s dětmi a má výhodnou polohu k poznávání celého ostrova.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.