Princess Sun Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Rhodos, Kiotari
Ubytování Princess Sun Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 21 650 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne ve snack baru – zákusky, káva, čaj. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00 hod.) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Plážový bar v rámci All inclusive.

Popis ubytování

VybaveníHotel je vybaven vstupní halou s recepcí, směnárnou, Wi-Fi ve společných prostorách (zdarma), internetovým koutkem (za poplatek), obchodem se suvenýry, výtahem, restaurací, kavárnou, barem, snack barem, 2 bazény, tobogány, dětským hřištěm a miniklubem. Lehátka se slunečníky u bazénu a na hotelové pláži zdarma, zapůjčení osušek oproti kauci, plážový bar.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky směrované na hory jsou vybaveny klimatizací (červen – září), koupelnou s WC, fénem, miniledničkou, televizí, Wi-Fi (zdarma), trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost objednat pokoj s výhledem na moře nebo rodinný pokoj. Dětská postýlka zdarma na vyžádání.Sport a zábavaAnimační programy, miniklub, fitness, vířivka, sauna, stolní tenis, aerobic, petangue, tenisový kurt (osvětlení za poplatek). SPA centrum a vodní sporty na pláži (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex se rozkládá v klidné lokalitě na vyvýšenině a nabízí krásný panoramatický výhled na moře. Letovisko Kiotari je vzdáleno od hotelu cca 1 km a historické městečko Lindos je vzdáleno cca 15 km. K hotelové písečno-oblázkové pláži je to cca 800 metrů. Hotelová kyvadlová doprava je zajištěna hotelovým minibusem zdarma (cca každých 30 minut). Mezinárodní letiště Rhodos je vzdáleno cca 60 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.