Řecko - Chalkidiki - Fourka - klubový aparthotel Akropolis

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko
Název ubytování Akropolis***
Typ ubytování Studia
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 6 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Poloha: komplex prostorných studií a apartmánů nacházející se ve svahu s krásným výhledem na letovisko Fourka, záliv s písečnou pláží a moře. Centrum letoviska je vzdáleno přibližně 1 km, to znamená 10-15 minut chůze.


Pláž: široká písečná pláž s malými, barevnými oblázky vzdálena cca 200 m (4 minuty chůze), hotel Akropolis má na pláži vlastní plážový bar s komfortními lehátky a slunečníky zdarma (za útratu v plážovém baru), bar nabízí nealko a alko nápoje, míchané koktejli, výbornou teplou i ledovou kávu a také rychlé občerstvení (toasty, souvlaki, saláty apod.).


Náš názor: perfektní destinace pro všechny věkové kategorie, zejména rodiny s dětmi, v červnu a září je destinace oblíbená zejména seniory. Akropolis je také velmi vhodnou destinací pro skupiny rodin s dětmi, pro sportovní i školní skupiny. Aparthotel je na kopečku s krásným výhledem do krajiny. Osobám se sníženou pohyblivostí můžeme zajistit studia v přízemí.

Popis dopravy:
Bez příplatku - Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník nad Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Břeclav, Bratislava


Za příplatek 600 Kč/os.: Opava, Valašské Meziříčí, Vsetín, Zlín, Praha

Popis stravování

Vlastní, možnost objednání snídaní formou bufetu a večeří - servírované (hlavní jídlo, salát a desert) podáváné v resturaci aparthotelu Akropolis.

Popis ubytování

Ubytování: studia pro 2-3 osoby a apartmány pro 4 osoby (některé s možností přistýlky) se dvěma ložnicemi s vlastním soc. zařízením (sprcha, WC), kuchyňským koutem (vařič, lednička...), balkónem nebo terasou, Wi-Fi, SAT-TV a rychlovarnou konvicí. Možnost klimatizace za příplatek 5,- Euro/studio/apartmán a den.


Vybavení: recepce, restaurace, velký bazén, dětský bazén/brouzdaliště, vířivka, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), bar u bazénu, velká terasa pro slunění, beach-volejbalové hřiště, šipky, stolní tenis, stolní fotbal, kulečník, dětské hřiště s houpačkami a průlezkami (vše k dispozici zdarma). Dále také možnost zapůjčení motorek a automobilů a nabídku fakultativních výletů. Náš delegát je k dispozici přímo v hotelovém komplexu.

Aparthotel Akropolis má vlastní plážový bar s Wi-Fi, lehátky a slunečníky (za konzumaci), včetně nabídky jídel (club sendvič, souvlaki, saláty…), převlékárny a toalet.


Sport a zábava: zdarma v areálu aparthotelu Akropolis k dispozici stolní tenis, šipky, stolní fotbálek, kulečník, dětský minibazén, vířivka (občasný provoz), velký plavecký bazén s lehátky a slunečníky zdarma, houpačky, beach volejbalové hřiště.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.