Řecko - Paralia - studia Cosmos

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko
Název ubytování Cosmos***
Typ ubytování Studia
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 13 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Poloha: nachází se 200 m od pláže v blízkosti centra letoviska (cca 250 m) v těsné blízkosti hotelu Orea Eleni (cca 80 m). Nový Aquapark cca 500 m od hotelu!


Pláž: písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 200 m od hotelu, podél pláže řada restaurací a barů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (nebo za konzumaci v plážovém baru), velký výběr vodních sportů za poplatek


Náš názor: pěkné ubytování s dobrou dostupností k pláži i centru letoviska

Popis dopravy:
z Brna nebo z Ostravy


Letové časy jsou nezávazně plánovány (časy se mohou změnit, závazné jsou časy uváděné v pokynech na cestu, které jsou zasílány týden před odletem) takto: odlet z Brna v 01:55 hod. v noci, odlet z Ostravy ve 03:20 hod. v noci, přílet do Soluně v 06:15 hod. ráno (místního času). Cesta zpět: odlet ze Soluně v 00:15 hod. v noci (místního času), přílet do Brna 01:10 hod. v noci, přílet do Ostravy v 02:35 hod. v noci. Zákazníci tak již v dopoledních hodinách dorazí do letoviska a budou ubytováni a mohou si prakticky celý den užívat dovolenou. Předposlední den dovolené budou zákazníci odjíždět na letiště ve večerních hodinách a odlétat v posledním dnu dovolené 15 minut po půlnoci. Vzhledem k tomu, že odjezd z cílových destinací na letiště v Soluni je v podvečer předposledního dne zájezdu, nezapočítáváme do počtu nocí poslední noc. Případná strava u zájezdu začíná večeří první den a končí snídaní předposlední den zájezdu.

Popis stravování

vlastní, za příplatek - polopenze, snídaně formou švédského stolu, servírované večeře podávané formou jednotného menu, přílohy a saláty formou bufetu, dezert nebo ovoce podávaná v hotelu Orea Eleni (cca 80 m). 1 x týdně barbecue večeře.

Popis ubytování

Ubytování: studia pro 2-3 osoby s možností přistýlky s vlastním soc. zařízením, kuchyňským koutem, balkónem, SAT-TV a klimatizací (za příplatek 5,- Euro/den)


Vybavení: v přízemí vily je recepce a společenská místnost včetně venkovního posezení, toalety a sprchy, Wi-Fi zdarma



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.