Sani Asterias

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Chalkidiki, Sani
Název ubytování Sani Asterias Suites
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 97 310 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování snídaně formou bohatého bufetu, možnost dokoupení večeří a možnost využití nabídky dine-around (polopenze ZDARMA pro pobyty od 15.10. do 2.11.2024)

Popis ubytování

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezduPojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.PolohaSani Asterias se rozkládá přímo v centru Sani Resortu na Chalkidiki. Letiště Thessaloniki je vzdáleno 70 minut jízdy vozem. Nachází se v širokém přírodním zálivu se 7 kilometrů dlouhými světlými písečnými a oblázkovými plážemi. Klienti hotelu mohou využívat pláže u jednotlivých sousedních hotelů resortu.Vybavení hotelugurmet à la carte restaurace, dva bary,promenáda v marině s restauracemi a bary, butiky, kavárny, fitness studia, sauny a parní lázně v hotelu Porto Sani, ke sportovním aktivitám lze využívat nabídku celého komplexu SaniRelaxace & wellnesshotelové lázně nabízejí aromaterapie od Anne Sémonin pod vedením zkušených terapeutů,Sani Resort další wellnes centra - My Spa, Fitness My Spa, Spa Suita - 9 soukromých relaxačních suit, masáže, parní lázně, kosmetika Anne Semonin, jacuzzi, relaxační proceduryInternetové stránky hoteluwww.saniresort.grOdlišné stornovací podmínkyInformace poskytneme obratem

Popis lokality ubytování

Obecný popisNedaleko řeckého městečka Sani na západní straně výběžku Kassandra na Chalkidiki, se rozkládá krásný záliv s písečnými a oblázkovými plážemi, obklopený stále zelenými smrky. Zde se nacházela starověká Sani, jejíž základy byly objeveny při stavbě velkého hotelového komplexu budov. Podle archeologických nálezů tu vládla řecká bohyně Artemis a město bylo ve starověku centrem bohatého obchodu na Chalkidiki. V zálivu byl vybudovaný nádherný Resort Sani , obklopený hustými lesy se stezkami pro pěší turistiku, který se řadí k nejhezčím místům na Chalkidiki. Do městečka Sani jezdí pravidelná autobusová doprava.
Transfer z letiště asi 55 minut.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.