Silver Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Kréta, Kréta - Chania
Název ubytování Silver Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 20 003 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den první
Odlet z ČR. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a jiné osobní výdaje. UPOZORNĚNÍ! Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše se pohybuje od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den v závislosti na standardu ubytování. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníÚtulný a komorní hotel Silver Beach, kolem kterého je pěkná, udržovaná zahrada. Do centra klidného městečka Gerani je to cca 500 m a do pohádkového Platanias cca 2 km. V Platanias velký výběr barů, taveren, restaurací, diskoték. Autobusová zastávka hromadné dopravy cca 400 m od hotelu. 

UPOZORNĚNÍ! Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 7 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.PlážHotel Silver Beach leží přímo u písčito-oblázkové pláže. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma.K dispozici pro hostyHotel Silver Beach se skládá z několika nízkých budov navržených a dokončených v moderním stylu. Recepce (otevřená 7:30-24:00) s lobby, klimatizovaná hlavní restaurace (dětské židličky k dispozici zdarma), taverna servírující pokrmy řecké kuchyně (za příplatek), bar u bazénu, sladkovodní bazén a brouzdaliště, prosluněná terasa, lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma, plážové osušky za poplatek (cca 2,5 EUR/den), dobře udržovaná zahrada, TV koutek, mini market, úschovna zavazadel, dětské hřiště, posilovna (zdarma), směnárna. Hotel akceptuje platby kreditními kartami.InternetV lobby a na pokojích Wi-Fi - zdarma (v hlavní sezóně může být přenos zpomalen), internetový koutek - za poplatek.CateringAll Inclusive Light: snídaně (8:00-10:00) formou bufetu, oběd (13:00-14:30) servírovaný (skládá se ze salátu, ovoce a hlavního jídla dle výběru, např. špagety, musaka, pizza, hamburger s hranolky atd.), večeře (19:00-20:30) formou bufetu, nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje: pivo, víno​​, rakije (10:00-21:00).Sportovní a animační programHotel Silver Beach nabízí svým hostům posilovnu, malé hřiště na fotbal a volejbal, stolní tenis (zdarma). Více zábavy je k dispozici v letovisku Platanias.Webové stránkywww.silverbeach-hotel.grMístní kategorie****Podle našeho názoruKomorní umístění hotelu Silver Beach zaručuje dovolenou plnou relaxace, hotel nabízí přátelskou a klidnou atmosféru. Doporučujeme zejména párům.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.