Zante Village

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Řecko, Zakynthos, Alykanas
Název ubytování Zante Village
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 13 449 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Den 1
Odlet z ČR. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do ČR.
 
Základní cena zahrnuje: letenku, letištní poplatky, transfery letiště - hotel - letiště, 7, 10, 11 nebo 14 započatých hotelových nocí (v případě 11 denního zájezdu 10 započatých nocí; v případě 12 denního zájezdu 11 započatých nocí), stravování dle popisu ubytování, služby českého delegáta.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jiná jídla než uvedená v popisu stravování v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, a další osobní výdaje.

Upozornění: cena nezahrnuje řeckou turistickou daň, která závisí na standardu hotelu a pohybuje se od 1,50 EUR do 10 EUR za pokoj a den pobytu. Daň se platí na recepci před ubytováním. Podrobnosti naleznete v popisu hotelu.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel Zante Village se nachází v klidném letovisku Alykanas plném zeleně, cca 400 m od jeho centra. Nejbližší autobusová zastávka se nachází cca 250 m od hotelu, letiště je vzdáleno 17 km.PlážPísečná, široká, veřejná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 1 km od hotelu Zante Village (bezplatný hotelový autobus jezdí 4x denně). Plážový servis - za poplatek.K dispozici pro hostyDvoupatrová budova, postavená v roce 2003.Recepce 24 h, lobby, TV místnost, velký sladkovodní bazén s oddělenou dětskou částí, zahrada, venkovní terasa a snack bar u bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), klimatizovaná hlavní restaurace (s jídelními židličkami pro děti), kulečník (cca 1,5 EUR/hra), stolní tenis (zdarma), kadeřnictví (na vyžádání, za poplatek), prádelna (za poplatek), úschovna zavazadel, parkoviště, miniklub pro děti.InternetV celém hotelu (i na pokojích) Wi-Fi internet - zdarma, internetový koutek - za poplatek (cca 1 EUR/15 min.)..CateringAll Inclusive formou bufetu: snídaně (8:00-10:00), obědě (13:00-14:30), večeře (19:00-21:00). Navíc je během dne servírováno občerstvení (11:00-12:00 a 15:30-16:30), zmrzlina (12:30-15:30). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje: pivo, víno, ouzo, brandy, káva, čaj, džusy, bublinkové nápoje (10:00-23:30).Sportovní a animační programAnimace v prostorách hotelu ze začátku července do konce srpna: aktivity u bazénu, večerní tématické večírky s hudbou, během dne také kurzy pro děti. Navíc je k dispozici náš vlastní FIGLOKLUB (od poloviny června do poloviny září).Webové stránkywww.zantevillage.grMístní kategorie***Podle našeho názoruHotel se nachází v překrásné lokalitě, obklopen zelení, krásnými horami a jónským mořem. Zante Village je řadu let jedním z nejčastěji vybíraných hotelů. Je skvělým místem pro rodiny s dětmi, ideální k nerušenému odpočinku a cenově velmi atraktivní.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.