Apartmánový dům Inuščák - Village Resort Hanuliak, Malá Fatra

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Malá Fatra
Název ubytování Apartmánový dům Inuščák - Village Resort Hanuliak, M...
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Aktivní, na hory - turistika
Cena za osobu celkem od 5 260 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Venkovní bazén s ohřevem !

Apartmány Inuščák - resort Hanuliak jsou součástí jedinečného Village resort Hanuliak který se nachází v obci Belá, v krásném prostředí Národního parku Malá Fatra, jenom 20 km od Žiliny.

Hosté, kteří touží po klidné dovolené, si zde mohou svou relaxaci užít naplno. Je jim k dispozici Wellness & Spa, kryosauny, lymfodrenáže. Na své si přijdou i milovníci turistiky, kteří mohou obdivovat nádherné panorama okolní přírody. Pro odvážnější je tu připravena lezecká stěna o výšce 13,5 m. Příznivci lyžování využijí výborně upravené tratě v nedalekém lyžařském středisku Vrátna!

Ubytování: pohodlné apartmány Inuščák se nacházejí ve dvoupodlažní budově bez výtahu v těsném sousedství hlavní budovy Village resort Hanuliak (pouze 100 m) a nabízejí ubytování typu App Standard, App. Superior a App. Inuščák.
Wellness
Vnitřní bazén: (15 x 6 m, kapacita 40 osob), 6 masážních trysek, vodní chrlič, masážní lehátka, protiproud, 4metrový vodopád, barevné podsvícení bazénu, dětský bazén s fontánkou
Vířivka: 6místná vířivá vana s perličkou, 3vzduchové masážní lavice, 3 masážní trysky s led podsvícením.

Sauny: Finská sauna z cedrového dřeva se solnými kameny pro 6 osob, klasická parní sauna.

Fitness: Mini Gym s kvalitním vybavením. Špičkové cardio přístroje značky STAR TRAC pro posilnění kardiovaskulárního systému.
Spa: Neinvazivní lifting, oxygenoterapie, estetická rázová vlna, lymfodrenáž, kryosauna.

Stravování:
Hotelová restaurace nacházející se v hlavní budově Village resort Hanuliak vzdálené 100 m od apartmánů nabízí jídla mezinárodní kuchyně, čerstvé a kvalitní biosuroviny. Principem je vlastní výroba s využíváním sezonních a domácích surovin. Restaurace peče vlastní chléb, vyrábí vlastní těstoviny a sladkosti. Spolupracuje s lokálním farmami.
Letní zahrada - grilování.

Sport a atrakce:
lezecká stěna: s výškou 13,5m nabízí 18 lezeckých linií. Pro nejmenší jsou připraveny dětské lezecké linie.
Lyžování: Vrátna Free time zona - 14 km.
Cyklotrasy
Sněžné skútry

Nástup na pobyt je možný kterýkoliv den v týdnu!
V den odjezdu není možný vstup do wellness centra.
CK Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve střediskách.

Popis stravování

bufetová

Popis ubytování

Apartmán Standard (max. 2 os.): prostorní luxusní prostor s rozkladacím gaučem anebo dvěma spojenými jednolůžkovými postelemi, šatník, jídelní kout s ledničkou, kuchyňský kout s indukcí, TV/LCD, koupelna (luxusní kosmetika & fén), kávový a čajový set v pokoji, telefon s přímou volbou.
Apartmán Superior (max. 4 os.): prostorní luxusní prostor s ložnicí a obývacím pokojem, šatník, jídelní kout s ledničkou, kuchyňský kout s indukcí, TV/LCD, koupelna (luxusní kosmetika & fén), kávový a čajový set v pokoji, telefon s přímou volbou.
Apartmán Inuščák (max. 6 os.): prostorní luxusní prostor s ložnicí a obývacím pokojem, šatník, jídelní kout s ledničkou, kuchyňský kout s indukcí, TV/LCD, koupelna (luxusní kosmetika & fén), kávový a čajový set v pokoji, telefon s přímou volbou.
check inn: od 15:00
check out: do 10:00



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.