Hotel Park Hokovce s autobusovou dopravou

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Jižní Slovensko, Hokovce
Ubytování Hotel Park Hokovce s autobusovou dopravou
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 11 110 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Plná penze

Popis ubytování

PopisPříjemný rodinný hotel se nachází v blízkosti pěkného lesoparku, v obci Hokovce , 2 km od centra lázeňského města Dudince.Toto známé lázeňské město založilo slávu na léčivých pramenech, obsahujících velké množství látek, které mají schopnost léčit celou řadu onemocnění. K odpočinku a relaxaci také přispívá příjemné klima tohoto slovenského regionu s největším počtem slunečních dní v roce.Vybavenírecepce, jídelna, výtah, venkovní bazén s terasou a lehátky, vnitřní bazén, hlídané parkoviště ,hotelová kavárna, kde se 3 x do týdne konají taneční večírky - balneo provoz , sauna , solárium, fitnes centrum, kosmetika, kadeřnické služby , pedikůra, půjčovna kolStravapolopenze nebo plná penze v hotelové restauraci (dítě do 12 let má polovičná porci)Typ ubytování2- 4-lůžkové pokoje vybavené TV se satelitním rozvodem, telefonem, WC, sprchou. Pokoj s výhledem na bazén je za příplatek 300,- Kč a týden, je nutné předem si tento pokoj  objednat.Cena zahrnujeBalíček léčebný s polopenzí: BUS doprava, 6x ubytování (neděle - sobota) ve 2-lůžkovém pokoji s polopenzí, vstupní lékařskou prohlídku, 10 léčebných procedur za pobyt, vstup do bazénu a fittness do 7 - 19 hod. neomezeně, vstup do sauny (úterý, čtvrtek, sobota od 16-18 hod.)

Balíček léčebný s plnou penzí: BUS doprava, 6x ubytování (neděle - sobota) ve 2-lůžkovém pokoji s plnou penzí, vstupní lékařskou prohlídku, 10 léčebných procedur za pobyt, vstup do bazénu a fittness do 7 - 19 hod. neomezeně, vstup do sauny (úterý, čtvrtek, sobota od 16-18 hod.)

Balíček rekreační s polopenzí: BUS doprava, 6x ubytování (neděle sobota) ve 2-lůžkovém pokoji s polopenzí, vstup do bazénu a fittness do 7 - 19 hod. neomezeně , vstup do sauny (úterý, čtvrtek, sobota od 16-18 hod.)

Balíček rekreační s plnou penzí: BUS doprava,6x ubytování (neděle - sobota) ve 2-lůžkovém pokoji s plnou penzí, vstup do bazénu a fittness do 7 - 19 hod. neomezeně , vstup do sauny (úterý, čtvrtek, sobota od 16-18 hod.)Povinný poplateklázeňský poplatek 0,20 Eur /osoba a noc , hradí se na místě pobytuAutobusová dopravaAutobus  odjíždí v sobotu ve večerních hodinách z Prahy, přesný čas odjezdu a nástupní místo bude uvedeno v odbavení na zájezd. Příjezd na hotel Park je v sobotu v ranních hodinách. Odjezd za týden v sobotu ráno, návrat do Prahy v odpoledních hodinách.                                      Fakultativní poplatekpůjčení županu 1 EUR / den, půjčení chladničky na pokoj 4 EUR / den. Na místě se pořádají fakultativní zájezdy například do Budapešti, Štúrovo, Vysoké Tatry, Pieniny, Bojnice, Nitra a jiné. Vždy podle aktuální nabídky v daném týdnu.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.