Rajecké Teplice – 4 denní Relax Plus

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Žilinský kraj, Rajecké Teplice
Název ubytování Ld Malá Fatra
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem za 8 050 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Neomezený vstup do vodního světa, Natural SPA, Saunového světa a fitness, polopenze formou bohatého bufetu.

Rajecké Teplice patří mezi nejpřitažlivější slovenské lázně. Nacházejí se uprostřed lesů Strážovských vrchů a Malé Fatry na severu středního Slovenska. Termální prameny o teplotě 38°C mají vynikající léčivé účinky. Lázeňské zařízení je vybaveno nejmodernějšími diagnostickými a terapeutickými přístroji. Vytvořené jsou tak ideální podmínky pro kombinaci aktivního odpočinku, regeneraci pohybových schopností a rekondiční cvičení přímo v areálu. Moderní lázeňský dům Aphrodite s vodním a saunovým světem se nachází na okraji parku ve středu městečka. Ve městě se nacházejí 2 termální venkovní bazény. Další termální bazény jsou umístěny v 7 km vzdáleném Rajci.

Výlety: hrad Likava, Rajecká Lesná, Čičmany, město Žilina.

Vybavení a služby: termální a zážitkové bazény, saunový svět, lázeňské a relaxační procedury, restaurace, fitness, tenisové kurty, golf.

Koupání: termální a relaxační bazén, termální koupaliště Laura.

Popis stravování

Snídaně a večeře – formou bufetu.

Popis ubytování

LD MALÁ FATRA*** se nachází v lázeňském parku cca 60m od lázeňského domu. Vybavení a služby: jídelna, free WiFi internet v lobby. Ubytování: 1 a 2lůžkové pokoje se sprchou, WC, chladničkou, TV-SAT, rádiem, telefonem a balkonem. Lázeňský dům má vlastní restauraci a společenskou místnost.
VILA MARGARETA*** luxusní ubytovaní z vyššího standardu, s možností strávení času v zahradě u fontány. Hosté využívají služby recepce a restaurace hotelu Veľká Fatra. Ubytování: TV-SAT, rádio, kuchyňský kout, koupelna a WC. Pokoje, apartmány pro 2 - 3 osoby.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.