Sorea Hutník I., Vysoké Tatry

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Vysoké Tatry
Název ubytování Sorea Hutník I., Vysoké Tatry
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 5 150 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

1 dítě (3 - 7,99 let) na přistýlce s dvěma plně platícími dospělými osobami ZDARMA!

Poloha:Kongres a relax Hotel *** Sorea Hutník I. se nachází v příjemném a tichém prostředí Tatranských Matliarov, pod Lomnickým štítem, necelé 2 km od Tatranské Lomnice. Hotel nabízí spoustu doplňkových a sportovně-relaxačních služeb. V jeho blízkosti se nachází národní přírodní rezervace Pramenište, která chrání nejzachovalejší boro-březový porost v tatranské oblasti. Vysokohorské klimatické podmínky příznivě působí na lidský organismus a mají léčebné účinky při nemocech dýchacích cest.

Vybavení:Zrekonstruované pokoje nabízejí klientům komfortní a pohodlné ubytování v apartmánech, v jedno- a dvoulůžkových pokojích s možností 1 anebo 2 přistýlek. Pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, telefonem, TV přijímačem se SAT programem, většina pokojů má balkon. Hotel povoluje ubytování se zvířetem za poplatek.

Stravování:Snídaně a večeře se podává v hotelové restauraci formou teplých a studených bufetových stolů. Obědové menu (předkrm, polévka, hlavní jídlo, dezert) pro pobytové hosty jsou servírované s možností výběru z více jídel včetně vegetariánského menu. Příjemné posezení a širokou nabídku nápojů poskytuje Aperitiv bar. Hotel má prostory pro vhodné pro organizování konferencí, seminářů, školení a společenských akcí.

Sportovní aktivity:Milovníkům zimních sportů jsou k dispozici nedaleká lyžařská střediska v Tatranské Lomnici, na Skalnatém Plese a v Ždiari. Kabinovou lanovkou z Tatranské Lomnice je přístupné Skalnaté pleso a Lomnický Štít. Okolí hotelu je vhodné na běžecké lyžování.

Doplňkové služby:
V hotelu se nachází krytý plavecký bazén o rozměrech 15 m x 6 m, hloubkou vody od 0,90 m do 1,40 m a teplotou vody do 27 °C. Hoteloví hosté mají vstup do bazénu zdarma. Dále je zde suchá sauna (kapacita max. 10 osob) a možnost přidání eukalyptových přísad. Kvalifikovaní pracovníci sportovně-relaxačního centra vám rádi poskytnou klasickou masáž.
Fitness. Svoje tělo můžete procvičit v hotelovém fitness centru.
Solárium horizontální: Za použití zaplatíte 0,20 €/min.
Tělocvična: V hotelu se nachází tělocvična (25 m x 12 m), ve které si můžete zahrát různé míčové hry. K dispozici je tradiční vybavení, jak ho známe ze školního tělocviku.
Stolní tenis
Biliárd
Minigolf (přímo v areálu hotelu sa nachází minigolf s 16 drahami).
BOWLING centrum
Lyžařský vlek: Přímo u hotelu se nachází dětský lyžařský vlek, svah s mírným sklonem poskytuje ideální podmínky pro výuku lyžování. Hoteloví hosté můžou využívat vlek bez poplatku.
Dětský koutek: Vaše děti určitě osloví pohádkové království dětského koutku, v čase školských prázdnin se skvělým animačním programem.

Půjčovna společenských her (na recepci hotelu si můžete zapůjčit různé společenské hry, kupř. dámu, šachy, žolíkové nebo mariášové karty, dětské karty a podobně).

Další hotelové služby: prodej suvenýrů, směnárna, zapůjčení žehličky, fénu.
Nehlídané parkoviště.

Termín a délku pobytu je možné přizpůsobit požadavku klienta.



CK Kareta Tour nenese odpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Popis stravování

snídaně formou bohatých bufetových stolů večeře formou bohatých bufetových stolů

Popis ubytování

Všechny pokoje jsou s koupelnou, WC, TV/LCD, rádiem, telefonem a trezorem.

Check in: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Vysoké Tatry jsou nejhezčí na podzim Vysoké Tatry nabízejí jedny z nejkrásnějších horských turistických tras v Evropě. Vyrazit lze jak na kratší nenáročné procházky, tak na poctivé horské túry, kde nechybí ani ocelová lana. Na podzim jsou Tatry nádherně zbarvené a téměř liduprázdné.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.