Sorea Titris, Tatranská Lomnica

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Vysoké Tatry
Název ubytování Sorea Titris, Tatranská Lomnica
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 5 950 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

1 dítě (3-7,99 let) na přistýlce s dvěma plně platícími dospělými osobami ZDARMA !

Poloha: Hotel Sorea Titris najdete kousek od centra Tatranské Lomnice, v blízkosti Botanické zahrady a Muzea TANAPu. V zimním období jsou lyžařům k dispozici vleky, lanovky, sjezdové tratě s různým stupněm obtížnosti. Svůj ideální svah si tady najdou začátečníci ale stejně tak dobří lyžaři.
Hotel je ideální pro rodinnou dovolenou.
Vybavení: recepce, hotelová restaurace, aperitiv bar, kongresové služby. Wellness Aqua Relax, biliard, stolní tenis, dětské hřiště "Titrisland". Wifi ve společných prostorech hotelu, bezplatné parkování na monitorovaném parkovišti.
Stravování: hotelové restaurace s nabídkou teplé a studená kuchyně. Pro pobytové hosty bufetové menu (oběd: předkrm, polévka, hlavní jídlo, dezert) s možností výběru z více jídel včetně vegetariánského menu. Příjemné posezení a širokou nabídku nápojů poskytuje Aperitiv bar. Na požádání při rezervaci možnost zabezpečení stravy formou různých diet (bezlepková dieta, mléčná dieta atd.), dětské jídla, dětské židličky.

Ubytování: Pohodlně zařízené jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, apartmány s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou s koupelnou, WC, telefonem, trezorem, TV SAT programem. Možnost zapůjčení dětské postýlky.

Aktivity:
Wellness Aqua Relax: relaxační bazén s vodními atrakcemi, dva dětské bazény propojené skluzavkou s vodním ježkem, finskou saunou, parní saunou a různé druhy masáží ), stolní tenis, biliard, dětský koutek, internetový koutek s PC, půjčovna společenských her a sportovních potřeb, kadeřnictví.
Možnost objednání posezení při cimbálové muzice, nebo diskotéky.

Sportovní aktivity:
Titrisland - letní hřiště: exteriérové hřiště s herní sestavou Křemílek a Vochomůrka, malá lezecká zeď, houpačka zajíček, prolézačka Štaflík a Špagetka, beranidlo, fotozeď TITRISLAND, nauční tabule tatranských zvířátek (v letní sezoně), trampolína (v letní sezoně)
víceúčelové hřiště na tenis, volejbal, nohejbal, badminton (možnost zapůjčení sportovního vybavení)
Dětský koutek s domečkem a plyšáky, pěnové skládačky, klouzačka... Možnost zapůjčení společenských her, koutek s omalovánky a barvičkami.

Lyžování: Lyžařům jsou k dispozici sedačkové a kabinkové vleky, služby lyžařských škol a půjčoven.
V blízkosti hotelu je nejvýše položená a nejstrmější sjezdovka na Slovensku v délce 6,5 km; z výšky 2 196 m n. m. přes Lomnické sedlo do Tatranské Lomnice (850 m n. m.). Pro náročnější lyžaře je také vhodná sjezdovka Lomnické sedlo – Skalnaté Pleso (1 237 m). Středisko Tatranská Lomnica nabízí také sjezdovky nižší náročnosti (Štart západ (1 998 m), Štart východ (850 m), Čučoriedky východ (957 m), Čučoriedky západ (884 m), Generál (1 063 m), Traverz (286 m), Buková hora (700 m).
V blízkosti hotelu jsou tenisové kurty, krytá tenisová hala a dráha na kolečkové bruslení.
Zvířata nejsou na hotelu povolená.
CK nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Popis stravování

snídaně formou bohatých bufetových stolů večeře formou bohatých bufetových stolů

Popis ubytování

Dvoulůžkový pokoj: všechny pokoje jsou s koupelnou, WC, TV/LCD, rádiem, telefonem a trezorem.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Vysoké Tatry jsou nejhezčí na podzim Vysoké Tatry nabízejí jedny z nejkrásnějších horských turistických tras v Evropě. Vyrazit lze jak na kratší nenáročné procházky, tak na poctivé horské túry, kde nechybí ani ocelová lana. Na podzim jsou Tatry nádherně zbarvené a téměř liduprázdné.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.