Sorea Trigan, Vysoké Tatry

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Vysoké Tatry
Název ubytování Sorea Trigan
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 6 390 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Věděli jste, že Nové Štrbské pleso pokrývá průměrně 160 dní v roce ledový příkrov? V blízkosti jednoho z nejnavštěvovanějších středisek Vysokých Tater se nachází hotel Sorea Trigan, který vám nabízí komfortní ubytování. K dispozici jsou vám vleky, udržované běžecké stopy (26 km), 9 km sjezdových tratí, noční lyžování, snowboarding, jízda na skútrech.
Hotel je vhodný pro rodinnou rekreaci, relaxační pobyty, sportovní soustředění, organizování seminářů a školení.

Vybavení: Moderně a pohodlně zařízené jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje mají koupelnu, WC, telefonem, TV SAT. Hotel má také bezbariérové pokoje, lobby bar, nové konferenční sály a konferenční salonek. Wi-Fi připojení. Bezplatné parkování na parkovišti před hotelem. Je možné ubytovat se za poplatek se psem.

Stravování: Snídaně a večeře se podává v hotelové restauraci formou teplých a studených bufetových stolů, obědy o třech chodech (předkrm, polévka, hlavní jídlo, dezert) pro pobytové hosty jsou servírované s možností výběru z 4-5 jídel včetně vegetariánského menu. Příjemné posezení a širokou nabídku nápojů a kávy poskytuje lobby bar.

Sportovní aktivity: Sedačkové lanovky, vleky, technicky zasněžované sjezdovky, udržované běžecké tratě, noční lyžovaní, jízdy na sněžných skútrech, skijörning, špičkové terény na freeriding, středisko zimních sportů PARK SNOW.

Doplňkové služby: Přímo v hotelu se nachází WELLNESS SVĚT REGENERACE A ODDECHU:
relaxačně-plavecký bazén s vodu teplou 32 ˚C , dětský bazén se skluzavkou, vodní trysky, perličková masáž,
různé druhy masáží a relaxačních zábalů, parní sauny (modrá a smaragdová), finská sauna, vnější ochlazovací bazén, oddechová místnost, fitness centrum.



CK Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Popis stravování

snídaně formou bohatých bufetových stolů večeře formou bohatých bufetových stolů

Popis ubytování

Všechny pokoje jsou s koupelnou, WC, TV-SAT, rádiem, telefonem.

Check inn: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Vysoké Tatry jsou nejhezčí na podzim Vysoké Tatry nabízejí jedny z nejkrásnějších horských turistických tras v Evropě. Vyrazit lze jak na kratší nenáročné procházky, tak na poctivé horské túry, kde nechybí ani ocelová lana. Na podzim jsou Tatry nádherně zbarvené a téměř liduprázdné.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.