Starý Smokovec, Grandhotel H749 – 8 denní Relax v Tatrách

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Vysoké Tatry, Starý Smokovec
Ubytování Grandhotel
Druh zájezdu Pobytové, na horách
Cena za osobu celkem od 13 303 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

V ceně vstup do Wellness centra.

Hotel se nalézá v samém centru pod Slavkovským štítem, u hotelu je stanice lanovky na Hrebienok, díky tomu má skvělou výchozí polohu k výletům ve Vysokých Tatrách. Po celodenní turistice nebo lyžovačce v nedalekých lyžařských střediskách je hostům k dispozici hotelové Wellness & Spa centrum s nabídkou masáží a procedur, relaxační bazén s vodním barem, vířivý bazén, sauny (finská, parní, infra, Kneippův chodník, tepidárium).

Výlety a aktivity: v okruhu 50 km se nachází 4 z 9 národních parků, hrady, skanzeny, kostely, jeskyně (některé jsou zapsané v UNESCO). Lyžování – 24 km sjezdovek, 26,5 km běžeckých tras, 2,5 km dlouhá osvětlená sáňkařská dráha z Hrebienka, 20 lanovek a vleků, Snowpark Štrbské Pleso, dětský zimní areál Maxiland, Funtools, lyž. středisko Štrbské Pleso. Turistika, cykloturistika, veslování na hladině Štrbského Plesa, Mountain káry, simulátor volného pádu.

Služby a vybavení: stylová restaurace pod křišťálovými lustry, Castro Café & Wilson Bar, Wellness & Spa centrum - sauny, tepidárium, bazén , masáže. Konferenční prostory - pro organizovaní firemních akcí s nádechem romantiky minulého století, bohaté historie a významných osobností, na které dodnes přetrvává vzpomínka v prostorách hotelu.

Parkování před hotelem.

Příjezd a odjezd:
příjezd (check-in): od 14:00 hod
odjezd (check-out): do 10:00 hod

Popis stravování

Snídaně formou bufetu. Obědy, večeře výběr z jídelního lístku (menu).

Popis ubytování

Nechte se učarovat tím nejúžasnějším výhledem z jednoho z 64 pokojů a 11 apartmánů. Nadčasová elegance a nepřekonatelná individualita.

Pokoj Standard – koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, WC, TV/LCD, telefon, minibar, trezor, bezplatné Wifi, župany a pantofle.
Pokoj Deluxe – koupelna, WC, TV s plochou obrazovkou, telefon, minibar, trezor, bezplatné Wifi, zabudovaný fén, župany a pantofle, některé balkón.
Apartmán – skládá se z ložnice, obývací místnosti a vstupní haly. Koupelna je doplněná vířivou vanou (v některých případech klasickou), TV/SAT s plochou obrazovkou, zabudovaný fen, minibar, trezor, telefon, bezplatné Wifi.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.