Cedra / Adriatic Villas - Resort Adria Ankaran

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Ankaran
Název ubytování Cedra / Adriatic Villas - Resort Adria Ankaran
Typ ubytování Vilka
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 023 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníAnkaran se nachází mezi Terstem a Piranem. Přímo u moře, ve stínu borovic a olivovníků, v malé zelené oáze. Resort nabízí četné příležitosti pro aktivní dovolenou a odpočinek od shonu každodenního života. Nabízíme zde ubytování v resortu Adria Ankaran, který má celkem 216 ubytovacích čtyřhvězdičkových jednotek, komfortně a moderně vybavených, a to v hotelu Convent, Suitech Oliva, Villas Bor, Cedra a Adriatic. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a aktivní skupiny i pro seniory. 
Nachází se přímo u moře s 1 km dlouhou pláží, je částečně vybetonovaná, travnatá a oblázková s pozvolným vstupem do vody, vhodným zejména pro nejmenší hosty.
Resort dále nabízí venkovní bazénový komplex s mořskou vodou, jehož součástí je bazén olympijských rozměrů (50 x 25 m) s velkou plochou na opalování a dětský bazén se skluzavkou.
Lehátka a slunečníky jsou na pláži a u bazénu za příplatek.
Centrální recepce pro všechny jednotky se nachází v hotelu Convent, bývalém benediktinském klášteře. IdylickVybaveníaperitiv bar, bazén dětský, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, café bar, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, recepce centrální, restaurace, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studioSport v okolíboccia, hřiště pro míčové hry, minigolf, plážový volejbal, půjčovna šlapadel, stolní tenis, surf, tenisové dvorce, turistika, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 350 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.