Grand Hotel Portorož Superior - LifeClass Hotels and Spa

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Portorož
Ubytování Grand Hotel Portorož Superior - LifeClass Hotels and Spa
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 19 088 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníGrand Hotel Portorož je hotel s exkluzivní nabídkou v centru města. Nachází se v centru městečka Portorož a zároveň co by kamenem dohodil od pláže. Hostům nabízí ubytování v rekonstruovaných pokojích, ve kterých se snoubí elegance, tradice rýžování mořské soli a historie. V těsné blízkosti naleznete Léčebné centrum s širokou nabídkou procedur, masáží a péče o tělo. Úchvatné výhledy na moře, příjemné klima, termální bazény a skvělé jídlo, to vše udělá z vaší dovolené nezapomenutelný zážitek.
Hotel má 7 pater, z toho jeden panoramatický a dva vnitřní výtahy, dvě restaurace, kavárnu, boutique nákupní centrum, garáž, vlastní parkoviště.
Hotel nabízí slunnou terasu, špičkovou středomořskou gastronomii a zkušený personál s tradiční středomořskou pohostinností. Hotel je přímo spojen s Terme Portorož, které nabízí nejkomplexnější lázeňskou, lékařskou a wellness péči v Evropě.
Je nejstarší ze všech hotelů společnosti LifeClass.
Najdete zde prostornou kavárnu, centrální halu a dvě menší kongVybaveníbazén venkovní, garáž, kavárna, konferenční místnost, kosmetický salón, léčebné procedury, masážní salón, obchody různé, parkování, restaurace, restaurace á la carte, sauna, Spa, terasa, výtah, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportfitness studioSport v okolícyklistika, hřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, minigolf, plážový volejbal, stolní tenis, tenisové dvorce, turistika, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 250 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.