Mala Nedelja, Hotel Bioterme - 5 denní Wellness

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Mala Nedelja
Ubytování Hotel Bioterme
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 8 100 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Termální bazény v ceně! Sleva pro dítě až do 14 let!
Hotel a lázně se nachází u malé obce Mala Nedelja, cca 40 km od Mariboru. Hotel a Thermal Park Bioterme se nachází v srdci nedotčené přírody, lesů, luk a kopců s vinicemi, zdejší tradiční odrůdy produkují kvalitní místní vína. Hotel Bioterme se zaměřuje na ekologická provedení, které je v souladu s ochranou životního prostředí a pyšní se ekoznačkou Květina.

Vybavení a služby: recepce, restaurace a restaurace À la carte, vinný sklep, bazén v prvním patře, venkovní bazén, sauna, posilovna, konferenční centrum, garáže za poplatek 5,- €/noc, parkoviště zdarma (omezený počet míst).

Termální voda je bohatá na sodík, draslík a hydrokarbonáty. Koupele blahodárně působí při pohybových potížích a revmatizmu, tato termální voda se užívá i jako pitná kúra, její užívání zklidňuje žaludek a zmírňuje urologické potíže.
Venkovní bazény cca 1400 m2, pět bazénů s vodou 28°C - 34°C (plavecké a multifunkční bazény - masážních trysky, chrliče, rychlá řeka a dětské bazény, terasy a travnaté plochy na opalování a relaxaci, v příjemném stínu stromů najdete opravdové chvíle odpočinku).
Vnitřní termální park: jedná se o komplex krytých bazénů, který nabízí cca 600 m2 vodní plochy v 5 bazénech s teplotou vody mezi 30°C - 34°C.
Milovníci saunování si mohou dopřát vnitřní a venkovní finskou, tureckou, infračervenou a bylinkovou saunu.

Tipy na výlety: Větrný mlýn Stara Gora, místní farmy s domácími produkty, města Ljutomer, Ptuj, Ormož, Maribor.
Okolí vhodné na turistiku a cykloturistiku, možnost rybaření.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Možnost prodloužení pobytu na 5 a více nocí.

CHECK IN HOTEL: 14.00 hod., CHECK OUT HOTEL: 10.00 hod.
CHECK IN GLAMPING: 15.00 hod., CHECK OUT GLAMPING: 11.00 hod.

Popis stravování

Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře, možnost dokoupení plné penze. V nabídce je samozřejmostí bio koutek zdravé výživy.

Popis ubytování

2lůžkové pokoje s možností přistýlky (7 rodinných pokojů), sprcha/vana a WC, fén, župan, WiFi ZDARMA, klimatizace, SAT/TV a balkonem nebo terasou. Nábytek v pokojích je vyroben ze dřeva, stěny jsou natřeny bio barvami bez škodlivých látek. Ložní prádlo a použité látky jsou vyrobeny z přírodních materiálů.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.