Rimske Terme - 6 denní Relax

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Rimske Toplice
Název ubytování Rimske Terme
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem za 11 150 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Neomezený vstup do bazénového komplexu s termální vodou, 1 dítě do 6let zdarma!

Lázně se nachází v krásné přírodě v údolí řeky Savinja mezi kopci Stražnik a Kopitnik ve východní části Slovinska, nedaleko historického města Celje.

Výlety: Ruská stezka, kostel Panny Marie Lurdské, Aškercova usedlost, Celje, Laško. V okolí je spoustu turistických tras, můžete se vydat i na vrcholy hor - Kopitnik, Bohor, Lisca, Mrzlica a Smohor.

Vybavení a služby: hala, recepce, restaurace, kavárna, bar, Wifi, úschova zavazadel, pokojová služba, termální lázně, wellness, kadeřnictví, kosmetický salon, masáže, fitness, solná komora, parkoviště zdarma dle dostupnosti, garáž za poplatek.

Termální voda je jednou z nejbohatších a nejléčivějších ve Slovinsku. Je vhodná pro léčbu ortopedických onemocnění, revmatických, gynekologických, pooperačních stavů, onemocnění dýchacích cest, žaludku, střev, neurologická onemocnění.
Lázně mají k dispozici 4 vnitřní a 3 venkovní bazény s vodními masážemi s řadou sedadel a lůžek, teplota vody 32 - 35°C.
Saunový svět Varinia – finské sauny, parní sauny, infrasauny, solná sauna, bio-bylinná sauna, tepidarium, relaxační místnost, jacuzzi.

Check-in od 14.00 hod.
Check-out do 11.00 hod.

Popis stravování

Snídaně formou bufetu, večeře kde si kromě teplého a studeného bufetu můžete pochutnat i na pestrém výběru předkrmů, salátů, dezertů a ovoce.

Popis ubytování

Sofiin dvůr – Ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech s vlastní koupelnou (sprcha nebo vana), WC, LCD TV, telefonem, minibarem, trezorem, klimatizací a připojením k internetu. Některé pokoje mají balkon nebo terasu.

Římský dvůr - nachází se mezi hotelem Sofijin dvor a hotelem Zdraviliški dvor. Ubytování ve dvoulůžkový pokojích a apartmánech s koupelnou (sprcha), WC, LCD TV, telefonem, minibarem, trezorem, klimatizací a připojením k internetu. 8 apartmánů je vybaveno saunami, vířivkami a kulatými lůžky.

Hotel Zdraviliški dvor - Ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech s vlastní koupelnou (sprcha nebo vana), WC, LCD TV, telefonem, minibarem, trezorem, klimatizací a připojením k internetu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.