Riviera hotel - LifeClass Hotels and Spa

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Portorož
Ubytování Riviera hotel - LifeClass Hotels and Spa
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 16 852 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Riviera prochází začátkem roku 2024 rekonstrukcí. Uvedený popis hotelu se proto může lišit v závislosti na modernizaci interiérů a zlepšení nabídky poskytovaných služeb.
 
Čtyřhvězdičkový hotel Riviera leží přímo na promenádě v centru Portorože a je součástí přímořského resortu LifeClass Hotels & Spa. V celkem osmi podlažích nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích a rodinných pokojích až pro 4 osoby s výhledem na moře nebo na park. 
V hotelu je také restaurace a bar, uvnitř v hotelu najdete vnitřní i venkovní vyhřívané bazény s mořskou vodou, Wai Thai centrum tradičních thajských masáží.
Hotel Riviera je tedy skvělou volbou pro kompletní relaxaci a regeneraci těla i ducha. Hotel je součástí přímořského resortu se špičkovými restauracemi, pláží a je propojen s wellness centrem s komplexem vyhřívaných krytých bazénů s mořskou a termální vodou.
Hosté mají přístup na upravovanou pláž Meduza pár metrů od hotelu, do wellness centra s nabídkou krytých i venkovníchVybaveníbazén dětský, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní, bazén vnitřní mořská voda, casino, dětská herna, konferenční místnost, kosmetický salón, léčebné procedury, lehátka na pláži - za poplatek, masážní salón, restaurace á la carte, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, Spa, terasa, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, fitness studioSport v okolíminigolf, plachtění, plážový volejbal, škola potápění, tenisové dvorce, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.