St. Bernardin Resort - Bernardin Grand hotel

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Portorož
Ubytování St. Bernardin Resort - Bernardin Grand hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 20 912 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníGrand hotel Bernardin se nachází v hotelovém resortu St.Bernardin, který leží mezi městy Piran a Portorož. Portorož je vzdálena cca 1,5 km, Piran cca 2 km. Hotel je umístěn přímo na mořském břehu a má svoji soukromou pláž. 
Tento luxusní hotel je zcela klimatizován a nabízí ubytování v moderně a komfortně zařízených pokojích. Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností až 2 přistýlek, mají SAT/TV, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, župan, pantofle, klimatizaci, WI-FI, balkon na mořskou stranu. Pokoje Suite mají dvoulůžkovou ložnici s možností 1 přistýlky a denní místnost. Pokoje Family (2+2) mají manželskou postel a rozkládací gauč pro 2 osoby a jsou umístěné pouze v první patře.
Hosté mají k dispozici recepci, hlavní restauraci, restaurace à la carte, aperitiv bar, kafé bar, plážový bar, venkovní terasu, wellness centrum, vnitřní bazén s mořskou vodou, masáže, fitness centrum, obchod se suvenýry, kadeřnický a kosmetický salon, výtahy, parkoviště. TravnatáVybaveníaperitiv bar, aquapark, bar na pláži, bazén vnitřní mořská voda, café bar, kadeřnictví, klimatizován celý hotel, kosmetický salón, masážní salón, parkování, prodejna se suvenýry, recepce centrální, restaurace, restaurace á la carte, terasa, výtah, wellness centrumSportfitness studio

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.