Terme Banovci, Zeleni Gaj - 5 denní Relaxační pobyt

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Východní Slovinsko, Banovci
Ubytování Hotel Zeleni Gaj
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 7 150 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Neomezený vstup do bazénového komplexu s termální vodou, 1 dítě do 12let zdarma!

Terme Banovci jsou menší, rodinné lázně v severovýchodní části Slovinska. Nacházejí se v panenské přírodě nedaleko chorvatských či maďarských hranic, Ljutomer cca 9 km, Murská Sobota cca 15 km.

Výlety: hrad Negova Castle, 120 let starý Babičův mlýn, místní zvířecí farmy, výlety po řece, včelařské muzeum v Krapje, vinný sklípek Radgona, čokoládovna Kocbek, skanzen Razkrižje, jezero Bukovniško se zábavným parkem.

Vybavení a služby: hala, recepce, Wifi, klimatizace, pokojová služba, dětský koutek (animační programy), výtah, lázně, wellness, parkoviště, úschovna zavazadel, fax a kopírování, úschovna kol, půjčovna kol, tenisové kurty, volejbalové hřiště, fitness, půjčovna sportovních potřeb, taneční škola pro začátečníky, kadeřnictví, nabíjecí stanice pro elektromobily.

Lázně mají termální vodu bohatou na fluorid, která je vhodná pro léčbu pohybového aparátu, kloubních onemocnění nebo pooperačních stavů. 6 bazénů (vnitřní termální, venkovní termální rekreační bazén, venkovní termální bazén, dětský venkovní bazén, venkovní bazén se dvěma skluzavkami, přírodní venkovní bazén). Dva oddělené bazény pro nudisty.

Wellness: 4 sauny, možnost masáží, koupelí, přírodní kosmetiky (za poplatek).
Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Check-in od 14.00 hod.
Check-out do 11.00 hod.

Popis stravování

Snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu, obědy ala-cart.

Popis ubytování

Hotel Zeleni gaj - 2lůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelnou se sprchou a WC, TV, minibarem, trezorem, klimatizací, župany na pokoji. Některé pokoje s balkonem. Možnost dětské postýlky (za příplatek).
Hotelová vesnice Zeleni gaj - 41 moderně zařízených 2 až 3lůžkových pokojů s koupelnou se sprchou a WC, klimatizací, telefonem a TV, balkonem nebo terasou. Možnost i rodinných pokojů o velikosti 60 m2, vhodné pro 4 -6 člennou rodinu – mají větší obývací pokoj s rozkládací pohovkou navíc a samostatnou ložnici.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.