Terme Banovci Zeleni Gaj hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Veržej
Ubytování Terme Banovci Zeleni Gaj hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 15 152 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTerme Banovci jsou menší, rodinné lázně v severovýchodní části Slovinska, v překrásné přírodě mezi obilnými lány a vinnou révou.
Léčebným zdrojem jsou termální prameny, bohaté na fluorid s teplotou 60-68 °C, vyvěrající z hloubky přibližně 1 700 m pod zemí, která je bohatá na fluoridy, a proto je vhodná pro klienty s problémy pohybového aparátu, gynekologickými, kostními, kloubními a svalovými problémy. Lázně nabízejí lázeňské procedury jako vanové koupele, termální lázeň, podvodní masáže, sauny (finská, parní a turecká), whirpool a Kneippův chodník.
Prohřát tělo si můžete v bazénech o teplotě 34-36 °C a poté si odpočinout na lehátku se slunečníkem nebo si dopřát masáž (proti celulitidě, havajskou, celého těla) a koupel (perličkovou a bylinnou). Pro plavce je k dispozici plavecký bazén s teplotou 25-27 °C. 
I když jsou svým rozměrem menším, i přesto jsou moderním komplexem, který se nachází u obce Veržej cca 15 km od místa Jeruzalema, jedné z nejlepších vinařskýchVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní, bazén vnitřní, masážní salón, recepce, restaurace, restaurace á la carte, sauna, Spa, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportfitness studioSport v okolíturistika

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.