Terme Krka - Kristal Hotel - polopenze

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Dolenjske Toplice
Ubytování Terme Krka - Kristal Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem za 18 797 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníDolenjske Toplice se nacházejí v jihozápadním Slovinsku, na západním okraji povodí Novo Mesto, jen něco málo přes hodinu jízdy od Lublaně. Spa Resort Dolenjske Toplice je jedním z nejstarších termálních lázní ve Slovinsku. S moderní nabídkou koupelí, zdravotní péče a dalších služeb je atraktivní destinací pro hosty, kteří si chtějí odpočinout v přírodě, užít si blahodárných účinků termální vody a wellness služby a vylepšit si své zdraví. V restauracích resortu si můžete vybrat z vynikajících jídel, luxusních salátů, vegetariánských jídel, obědů, dezertů nebo jídel à la carte. Parkování je pro hosty resortu zdarma.
Hotel Kristal nabízí ubytování v klimatizovaných pokojích, které jsou vybaveny kabelovou televizí, radiobudíkem, telefonem, Wi-Fi, koupelnou se sprchou nebo masážní vanou a vysoušečem vlasů.
V restauracích resortu si můžete vybrat z vynikajících jídel, luxusních salátů, vegetariánských jídel, obědů, dezertů nebo jídel à la carte. V prostorné restauraci hotVybaveníbazén dětský, bazén venkovní, bazén vnitřní, dětské hřiště, kosmetický salón, léčebné procedury, masážní salón, parkování, restaurace, sauna, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportfitness studio, posilovnaSport v okolícyklistika, hřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, hřiště pro míčové hry, kanoistika, nordic walking, půjčovna jízdních kol, tenisové dvorce, turistika

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.