Terme Krka - Sport hotel - polopenze

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Otočec
Ubytování Terme Krka - Sport hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem za 16 187 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníVítejte v trendy 4hvězdičkovém Hotelu Sport na Otočeci, kde se budete cítit světově! Aktivní dovolená pro ty, kteří se věnují sportu, dobré kuchyni a zážitkům v přírodě. Hotel na vás čeká uprostřed svěží zeleně regionu Dolní Kraňsko, jen co by kamenem dohodil od Novo Mesto a necelou hodinu od Lublaně, v těsné blízkosti wellness služeb, golfu a dalších zážitků. Parkování je pro hosty hotelů zdarma.
V moderních pokojích hotelu Sport najdete vše, co potřebujete pro pohodlný pobyt, od požitkářských wellness služeb až po intenzivní cvičení. Hotel se specializuje na tematické pokoje se sportovním vybavením, které vám pomůže se ráno zahřát na aktivní den. Hotel Sport se pyšní titulem hotel pro pěší turistiku a cykloturistiku a je výborným výchozím bodem pro mnoho aktivit v přírodě. Účinky termální vody pocítíte v prostorném hotelovém bazénu. Jsou tu vítána i malá domácí zvířata.
V hotelu Sport se můžete ubytovat v pohodlných pokojích nebo v tematických pokojích s vlastním sportovním vybavenVybaveníbazén venkovní, bazén vnitřní, konferenční místnost, masážní salón, parkování, sauna, wellness centrumSport v okolícyklistika, golf, jogging, turistika

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.