Terme Krka - Vily - snídaně

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Strunjan
Název ubytování Terme Krka - Vily
Typ ubytování Pokoj
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 17 985 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTalaso Strunjan leží přímo u moře, uprostřed borovic krajinného parku Strunjan. Středisko je jen něco málo přes hodinu jízdy od Lublaně. Blízká letiště zahrnují Terst, Lublaň, Benátky a Rijeku. 
Vyhlášené slovinské lázně a thalassoterapeutické centrum se nachází v chráněném krajinném parku na slovinském pobřeží. S až 2 300 hodinami slunečního svitu za rok nabízí Talaso Strunjan četné možnosti jak pro odpočinkovou, tak aktivní dovolenou a samozřejmě si tu užijete blahodárné účinky vody Středozemního moře, podnebí, bahna a soli. Parkování je pro hosty resortu zdarma.
Pro perfektní rodinnou dovolenou se ubytujte v jedné z našich pěti vil umístěných v borovém lese. Přestože budete bydlet v samostatné budově, budete mít také přístup do hotelových bazénů a k relaxačním službám, které nabízí Vitarium Spa & Thalasso.
Vily Olive, Cypress, Myrtle, Pine a Lavender mají 40 standardních dvoulůžkových pokojů se vším, co potřebujete pro pohodlný pobyt. Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC,Vybavenídobíjecí stanice elektroaut, parkování, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolíanimace pro dospělé, cyklistika, nordic walking, turistika

Popis lokality ubytování

do 400 m od moře



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.