Terme Krka - Vitarium hotel Superior - polopenze

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Šmarješke Toplice
Ubytování Terme Krka - Vitarium hotel Superior
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem za 20 363 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníŠmarješke Toplice leží v nadmořské výšce 169 metrů nad mořem, uprostřed lesů a luk jihovýchodního Slovinska. Středisko je jen něco málo přes hodinu jízdy od Lublaně (80 km). Krása regionu Dolenjska (Dolního Kraňska) a mírnost klimatu se tu dokonale doplňují s léčivými účinky termální vody. 
V areálu Šmarješke Toplice se nacházejí tři hotely: Vitarium Hotel Superior, Šmarjeta Hotel a Toplice Hotel. Mají komfortně zařízené pokoje s výhledem do lázeňského parku, 5 bazénů s termální vodou a špičkové relaxační centrum Vitarium Spa & Clinique s širokou nabídkou zdravotních a wellness zařízení. Vitarium Hotel je luxusní hotel nejvyšší třídy. Jeho umístění uprostřed parku nabízí z každého pokoje uklidňující výhled na svěží zelené okolí. Udělejte pár kroků ze svého pokoje do wellness centra, bazénů a k vynikající nabídce zdravotních služeb. Parkování je pro hosty hotelů zdarma.
Hotel nabízí ubytování v komfortních čtyřhvězdičkových pokojích s přístupem k Wi-Fi, SAT TV, minibarem, treVybaveníbazén venkovní, bazén vnitřní, bistro, konferenční místnost, kosmetický salón, léčebné procedury, masážní salón, parkování, restaurace, sauna, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportaqua aerobicSport v okolícyklistika, golf, hřiště fotbalové, minigolf, nordic walking, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, stolní tenis, tenisové dvorce, turistika

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.