Terme Olimia - Breza hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Podčetrtek
Ubytování Terme Olimia - Breza hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 15 334 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Breza**** je čtyřpodlažní hotel se 3 výtahy, který nabízí příjemný pobyt v domácím prostředí ve 185 pokojích. Dominantou hotelu je termální bazén Vodian (120 m2) o teplotě 35-36 °C, kam mají hosté hotelu vstup zdarma. V Health Center Olimia se kombinují tradiční znalosti s dovednostmi moderní medicíny pro zlepšení vašeho zdraví a pohody. Specializují se na rehabilitaci páteře - zaměřují se na korigování nesprávného pohybového vzorce a svalové nerovnováhy. 
Hostům je v hotelu k dispozici recepce (24 h/denně), restaurace Glandula, aperitiv bar, optika, kadeřnictví, prádelna, menší prodejna a parkoviště pro 322 vozidel, které se nachází vedle hotelů. Bezplatné WI-FI připojení je k dispozici v pokojích i v hotelovém lobby. Kouření není v hotelu povoleno.
Snídaně formou bufetu se podávají v 7:00-10:00, obědy formou bufetu ve 12:00-14:00 a bufetové večeře 18:00-21:00.
Dvoulůžkový pokoj Standard s výhledem do lesa (19,6 m2) – pro 2-3 osoby, s balkonem i bez balkonu. VVybaveníaperitiv bar, aquapark, bazén dětský, bazén venkovní, bazén vnitřní, kadeřnictví, masážní salón, minimarket, parkování, prádelna, recepce, restaurace á la carte, sauna, Spa, termální centrum, tobogán, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.