Vivat hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Moravske Toplice
Ubytování Vivat hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 16 419 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Vivat**** najdete v severovýchodní části Slovinska 65 km od Mariboru, 120 km od Grazu, 185 km od Lublaně v idylické vesničce Moravske Toplice, známé svou unikátní léčivou bílou a černou termální vodou. Jde o moderní budovu se 166 pokoji, který svým hostům umožňuje jak odpočinkovou, tak aktivní dovolenou. Hotel nabízí mnoho typů ubytování, od dvoulůžkových pokojů, apartmá typu prestiže, deluxe, mezonetového apartmá až po dvoupodlažní královské pokoje s francouzským oknem nebo klasickými balkony. Všechny jsou vybaveny klimatizací, LCD TV, telefonem, Wi-Fi, minibarem, trezorem, koupelnou se sprchou nebo vanou, WC a vysoušečem vlasů. Přístup k Wi-Fi síti je zajištěn v celém areálu hotelu a bazénu.
Ve dvoulůžkovém pokoji 27 m2 je nadstandardní postel o rozměrech 200 x 200 cm, je s francouzským oknem nebo balkony. Pokoje mají klimatizaci, LCD TV, telefon, Wi-Fi, minibar, koupelnu, trezor, župan.
BAZÉNOVÝ KOMPLEX 
Samostatný krytý bazénový komplex s bílou a černou termální vodouVybaveníbazén dětský, bazén venkovní, bazén vnitřní, dobíjecí stanice elektroaut, jacuzzi společná, konferenční místnost, lobby-aperitiv bar, recepce, restaurace, restaurace á la carte, sauna, vnitřní i venkovní bazénový komplex, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportfitness studio, hřiště fotbalové, hřiště na volejbal, půjčovna jízdních kol

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.