Hotel Novotel Dubai Al Barsha

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Spojené arabské emiráty, Dubaj
Ubytování Hotel Novotel Dubai Al Barsha
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 14 419 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1privátní transfer v ceněVýhody nabídky 2v docházkové vzdálenosti od stanice metraVýhody nabídky 3skvělý jako základnaVýhody nabídky 4poblíž Mall of the EmiratesStřediskoDubaj - Al BarshaPolohaHotel je situován ve čtvrti Al Barsha poblíž Mall of the Emirates. Díky blízké stanici metra se snadno dostanete i do dalších částí Dubaje, například do Downtown s věží Burj Khalifa a Dubai Mall či do části Marina. Mezinárodní letiště DXB v Dubaji je vzdáleno cca 30 km od hotelu a letiště DWC cca 45 km. Hotel nabízí kyvadlovou dopravu k místním plážím a obchodním centrům.PlážNejbližší veřejná písčitá pláž se nachází cca 2,5 km od hotelu. Hosté mohou v případě zájmu využít hotelovou kyvadlovou dopravu (trasa k místním plážím a obchodním centrům).VybaveníTento 4hvězdičkový hotel s výhledem do okolí má 41 podlaží a disponuje 24 hodin denně  otevřenou recepcí, dále pak restaurací, barem, kavárnou, bazénem, fitness a konferenčními prostory. WiFi připojení zdarma.UbytováníHotel Novotel Dubai Al Barsha nabízí celkem 465 pokoji; z toho 100 pokojů může být propojených. Dvoulůžkové superior pokoje jsou vybaveny klimatizací, trezorem, TV/SAT, setem pro přípravu čaje/kávy, minibarem (za poplatek) a vlastním příslušenstvím (WC, vana nebo sprchový kout, vysoušeč vlasů).StravaSnídaně.Polopenze.Plná penze.



Přesný rozpis časů a míst podávání zahrnutých jídel bude hostům sdělen při check-inu v hotelu.Sport a zábavaSpa za poplatek - masáže, sauna.Cena zahrnuje* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.InformaceNa místě se platí povinná turistická taxa cca 15 - 20 AED / pokoj / noc. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.V průběhu místních svátků (například ramadán) může dojít k omezení služeb v hotelu / destinaci. Nárok na kompenzaci nevzniká.




 
 






 



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
V Dubaji odhalili největší fontánu na světě Dubaj si může připsat další rekord. Ve čtvrtek tam totiž při velkolepé show odhalili největší fontánu na světě. Její rozloha činí přes 1300 metrů čtverečních a disponuje celkem 128 vodotrysky, které dokážou vodu vystřelit do výšky až 105 metrů, uvádí agentura Reuters.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.