Hibiscus Beach

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Srí Lanka, Kalutara
Název ubytování Hibiscus Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 27 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování Snídaně, za příplatek polopenze, plná penze či program All inclusive (vše formou bufetu)Program All inclusive zahrnuje:snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, káva/čaj 07:00 - 22:00 hod., odpolední snack 15:00 - 18:00 hod., 10:00 - 24:00 hod neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby (kromě vína). Během večeře je vyžadováno formální oblečení.*změna časů vyhrazena

Popis ubytování

UmístěníHibiscus Beach se nachází v klidnější lokalitě, přímo u krásné písčité pláže vesničky Mahawaskaduwa, poblíž Kalutary. Místní centrum s nákupními možnostmi se nachází cca 1 km, městečko Kalutara je vzdálené cca 5 km. Hlavní město Colombo leží cca 40 km od hotelu, mezinárodní letiště cca 80 km. Transfer z mezinárodního letiště trvá cca 2 - 2,5 hodiny.

Program zájezdu

Vybavení a služby ubytování

Hotel nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, hlavní restauraci s výběrem asijské a mezinárodní kuchyně, à la carte restauraci, bar, internetovou kavárnu, wi-fi připojení (na recepci zdarma), několik barů včetně baru na pláži a v lobby, prádelnu, pokojový servis, obchod se suvenýry apod. V zahradě se nachází 2 bazény a dětský bazén, terasa na opalování, lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.Hotel rovněž nabízí různé animační programy, večerní programy, stolní tenis, plážový volejbal, badminton atd. Za poplatek lze využít biliár, fitness centrum, masáže, tenis apod.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.