Riu Ahungalla

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Srí Lanka, Ahungalla
Název ubytování Riu Ahungalla
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 36 790 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Stravování V ceně je zahrnuto stravování formou All inclusive, které probíhá formou bufetu (včetně nápojů). Během svátku ,,Poya Day" se nepodávají alkoholické nápoje. Při večeřích je vyžadováno formálnější oblečení.

Popis ubytování

UmístěníTento luxusní hotel leží cca 1.5 km od centra vesničky Ahungalla, možnost větších nákupů najdete pak v oblasti Bentota vzdálené cca 15km. Mezinárodního letiště se nachází cca 122 km od hotelu.

Program zájezdu

Vybavení a služby ubytování

Vybavení hotelu zahrnuje vstupní halu s recepcí, 5 restaurací s místní i mezinárodní kuchyní, kavárnu, bary, 2 venkovní bazény, dětský bazén, konferenční místnosti, SPA centrum, vířivku, salon krásy, dětský klub pro děti 3-12 let, dětské hřiště, hlídání dětí na vyžádání, konferenční místnost, obchod se suvenýry, boutique, směnárnu, prádelnu, výtah, wi-fi připojení apod. Hotel pro své hosty připravuje denní a večerní animační programy pro děti i dospělé, večerní vystoupení, živou hudbu, využít také můžete fitness centrum, vodní sporty na pláži a SPA centrum (lázně, sauna, masáže, vířivka, zkrášlující procedury, parní lázně)

Informace o hotelu

Hotel Riu Ahungalla se nachází v jihozápadní části Srí Lanky u krásné písčité pláže se zlatavým pískem. Tento luxusní resort obklopuje pěkná tropická zahrada s bazény a je ideálním místem pro strávení autentické dovolené na Srí Lance ať už s partnerem, rodinou nebo skupinou přátel.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.