Okolo Bodamského jezera na kole

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Rakousko, Švýcarsko, Německo
Typ ubytování Hotel chata nebo ubytovna
Druh zájezdu Aktivní, na kolo
Cena za osobu celkem od 11 400 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Cyklistika historickými městy i přírodními krásami Bodensee

Program zájezdu

1. den

Předpokládaný odjezd kolem 19 hod z Brna přes Prahu a Plzeň, noční přejezd Německa do Rakouska.

2. den

A: Etapa po severním břehu jezera z rakouského Bregenz přes německé ostrovní město Lindau a Langenargen s rozkošným zámečkem v maurském stylu do města Zeppelinů Friedrichshafen (35 km, ↑50 m, ↓50 m). B: Pokračování přes překrásný barokní Meersburg s dominantou starého hradu do městečka Überlingen, ležícího na břehu jezera (+30 km, ↑100 m, ↓100 m).

3. den

A: Na kole přes Ludwigshafen a Bodman do univerzitní Kostnice. Prohlídka centra města včetně Münsteru, radnice a Husova domu. Z věže kostela sv. Štěpána úžasný pohled na město i jezero. Za pomoci trajektu návrat na ubytování (55 km, ↑300 m, ↓300 m). B: Navíc projížďka poloostrovem Reichenau, známým zeleninovými plantážemi, s benediktinským klášterem a bylinkami vonící zahradou (+15 km, ↑100 m, ↓100 m).

4. den

A: Prohlídka Rýnských vodopádů, přes Diessenhofen a centrum malebného Stein am Rhein dále po břehu jezera Zellersee do historického Radolfzell am Bodensee (60 km, ↑300 m, ↓350 m). B: Pokračování přes Stahringen a Bodman do Überlingen (+30 km, ↑200 m, ↓250 m).

5. den

A: Návštěva květinového ostrova Mainau, dále přes Kostnici po jižním břehu Bodensee Švýcarskem. Přes Romanshorn se starým přístavem, Arborn se zámkem a hrázděnými domy do Gaissau (60 km, ↑250 m, ↓250 m). B: Pokračování rakouskou částí jezera přes Fussach do Bregenz (+25 km, ↑50 m, ↓50 m). Noční přejezd do ČR.

6. den

Návrat přes Plzeň a Prahu do Brna v dopoledních hodinách.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.