Hotel Sandies Baobab Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tanzanie, Zanzibar
Ubytování Hotel Sandies Baobab Beach
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 45 679 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1minimální příliv/odlivVýhody nabídky 2na krásné pláži NungwiVýhody nabídky 3SPAStřediskoNungwiPolohaZrenovovaný hotelový komplex hlavní budovy a bungalovů je situován v zahradě nad pláží Nungwi, cca 6 km od střediska Kendwa a cca 55 km od letiště.



 PlážPláž Nungwi s jemným bílým pískem se nachází přímo pod areálem hotelu, přístup po schodech, lehátka a osušky zdarma.



 VybaveníVstupní hala, recepce, TV koutek, hlavní restaurace, restaurace à la carte (není zahrnuta v all inclusive), bar u bazénu, WiFi v lobby zdarma, bazén, lehátka a osušky u bazénu zdarma.



 UbytováníDvoulůžkové pokoje Garden Cottage mají vlastní příslušenství (koupelna, WC, fén), klimatizaci, stropní ventilátor a trezor, WIFI za poplatek cca 3$/den. Za příplatek jsou k dispozici pokoje typu Garden Rooms, pokoje typu Garden Junior Suite až pro 4 osoby či pokoje typu Beach Junior suite s možností přistýlky.StravaAll inclusive zahrnuje snídaně (7:30-10:00), obědy (13:00-15:00) a večeře (20:00-21:30) formou bufetu, lehké občerstvení během dne, nealkoholické a vybrané alkoholické nápoje místní výroby (9:00-24:00, pálenky a koktejly po 18:00) v časech a místech určených hotelem.Vánoční (24.12.) a novoroční (31.12.) večeře.Sport a zábavaStolní tenis, kulečník, aerobic, plážový volejbal a fotbal, večerní zábavné programy; za poplatek šnorchlování, potápění, vodní sporty na pláži, Spa centrum - masáže.Cena zahrnuje* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdů* počet noclehů dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby česky mluvícího delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.InformaceCena nezahrnuje:* turistické vízum - cca 50 USD/osoba - platba na letišti po příletu do destinace; platba je možná jak v hotovosti, tak kartou; nejsou akceptovány karty American Express* povinnou pobytovou taxu - cca 5 USD/osoba/nocPlatnost cestovního pasu musí být minimálně 6 měsíců po návratu.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Zanzibar: Bělostné pláže a černý stín minulosti Zanzibar voní mystickým orientem jako to nejbarevnější exotické koření. Ostrov v Indickém oceánu vzdálený dvě hodiny plavby od Tanzanie patřil po staletí Ománskému sultanátu a dodnes si tam připadáte, jako byste se na létajícím koberci přenesli do říše tisíce a jedné noci.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.