Aiyapura

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Thajsko, Koh Chang
Název ubytování Aiyapura
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 26 700 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníKvalitní hotel se nachází v odlehlé zátoce Klong Son na severním okraji ostrova Koh Chang, obklopen divokým deštným pralesem a písečnou pláží. V okruhu přibližně 2 km od hotelu se nachází několik obchodů a barů. Na mezinárodní letiště v Bangkoku je to přibližně 315 km.

.PlážHotel se nachází přímo na široké písečné pláži. Plážový servis je za poplatek.

.K dispozici pro hostyRecepce s nepřetržitým provozem, velký bazén s výhledem na moře (lehátka a slunečníky k dispozici zdarma), vířivka, 2 restaurace: hlavní Ruen Plub Plueng - podávající thajskou a evropskou kuchyni a další restaurace umístěná pod širým nebem, bar u bazénu s lehkým občerstvením a osvěžujícími nápoji, Terrace Bar nabízející exotické džusy, koktejly, nápoje a večer klidnou hudbu, dětské hřiště, knihovna. Za příplatek: fitness centrum, půjčovna kol a lázeňské centrum. Hotel má konferenční prostory.InternetV celém hotelu a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.CateringSnídaně formou bohatého bufetuWebové stránkywww.aiyapura.comMístní kategorieV Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů. Hotelové řetězce ponechávají kategorizaci na cestovních kancelářích.

Poznámka: Pro klienty, kteří se rozhodnou ubytovat v hotelech na ostrově Koh Chang, neorganizujeme místní výlety. Klienty bude doprovázet pilot/rezident z oblasti Rayong.

.Podle našeho názoruAiyapura je mimořádně atmosférický hotel, ve kterém se díky malebné poloze budete cítit jako na rajském ostrově. Všudypřítomná tropická zeleň, písečná pláž přímo u hotelu a nádherný výhled jsou nejdůležitějšími argumenty pro ty, kteří touží po klidu a kontaktu s přírodou.

Poznámka: Příjezd do Pattayi poslední noc. Ubytování v hotelu a fakultativní odjezd na transsexuální revue (Alcazar nebo Tiffany, cca 30 USD). Po představení návrat do hotelu nebo, pokud si přejete, strávení času na Walking Street (návrat do hotelu po vlastní ose). Přenocování v hotelu v Pattayi. poznámka: Pro některé akce jsou k dispozici lety z Koh Changu (letiště Trat) do Bangkoku. V takovém případě bude poslední noc v hotelu v Bangkoku.

.UmiestnenieKvalitní hotel se nachází v odlehlejším zátoke Klong Son na severním okraji ostrova Koh Chang, obklopený divokým dažďovým pralesem a pěknou pláží. V okruhu přibližně 2 km od hotelu se nachází několik obchodů a barov. Na mezinárodní letisko v Bangkoku je to přibližně 315 km..Webová lokalitawww.aiyapura.comStravovanieRaňajky formou bohatého bufetuMiestna kategóriaV Thajsku neexistuje oficiálna kategorizácia hotelov. Hotelové reťazce prenechávajú kategorizáciu cestovným kanceláriám.Poznámka: Pre klientov, ktorí sa rozhodnú ubytovať v hoteloch na ostrove Koh Chang, neorganizujeme miestne výlety. Klienti bude sprevádzať pilot/rezident z oblasti Rayong..K dispozícii pre hostíPrevádzka s nepretržitou provozkou, velký bazén s výhledem na více (ležadlá a slunečníky jsou k dispozici zdarma), vírivka, 2 restaurace: hlavná reštaurácia Ruen Plub Plueng - podávajúca jedlá thajskej a európskej kuchyne a ďalšia reštaurácia sa nachádza pod holým nebom, bar pri bazéne s ľahkým občerstvením a osviežujúcimi nápojmi, bar na terase, který ponúka exotické šťavy, koktaily, nápoje a večer pokojnú hudbu, detské ihrisko, knižnica. Za príplatok: fitnescentrum, požičovňa bicyklov a wellness centrum. Hotel má konferenční prostory..Podľa nášho názoruAiyapura je mimořádně atmosférický hotel, v němž se díky jeho malbnej polohe budete cítit jako na rajskom ostrove. Všadeprítomná tropická zeleň, piesočnatá pláž priamo pri hotelech a nádherný výhľad sú najdôležitejšími argumentmi pre tých, ktorí túžia po pokoji a kontakte s prírodou.Poznámka: Príchod do Pattaye v posledný večer. Ubytovanie v hoteli a fakultatívny odchod na transsexuálnu revue (Alcazar alebo Tiffany, približne 30 USD). Po predstavení návrat do hotelu alebo, ak chcete, strávenie nejakého času na Walking Street (návrat do hotelu po vlastných). Prenocovanie v hoteli v Pattayi. Poznámka: V případě některých podujatí jsou k dispozici lety z Koh Changu (letisko Trat) do Bangkoku. V takovém případě bude poslední noc v hotelu v Bangkoku..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.