Movenpick Siam Hotel na Jomtien Pattaya

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Thajsko, Pattaya/Jomtien
Ubytování Movenpick Siam Hotel na Jomtien Pattaya
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 27 608 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází v jižní části Pattayi, do centra města s obchody a restauracemi je to přibližně 15 km. Vzdálenost hotelu od letiště v Bangkoku je přibližně 130 km.
Upozorňujeme, že cena nezahrnuje povinnou zálohu, která se platí přímo na recepci, před ubytováním klientů v hotelu. Podrobnosti o výši zálohy budou klientům sděleny na místě.

.PlážHotel se nachází přímo na písečné pláži.K dispozici pro hostyV hotelu je nepřetržitě otevřená recepce a tři restaurace:
- T55 New York Grill Room - nabízí americkou a asijskou kuchyni
- Twist - nabízí thajskou, asijskou a mezinárodní kuchyni.
- La Costa Restaurant - nabízí mezinárodní a latinskoamerickou kuchyni.
Hostům je navíc k dispozici venkovní bazén s lehátky.
Hosté mohou využít wellness centrum (procedury ve wellness centru jsou za příplatek). Kromě toho je v areálu hotelu k dispozici úschovna zavazadel a směnárna. Za příplatek je možné využít služby praní a žehlení prádla

Hotel nabízí také službu praní prádla.InternetBezplatné Wi-Fi v celém hotelu.CateringBohatá snídaně formou bufetu.Sportovní a animační programHotel neprovozuje animační program. Další aktivity, jako jsou lekce vaření apod., jsou k dispozici za příplatek. Pro nejmenší hosty je v hotelu k dispozici dětský klub.Webové stránkywww.movenpick.comMístní kategorieV Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů.Podle našeho názoruHotel je ideální pro ty, kteří ocení vysoký standard a odlehlou polohu. Velkou výhodou je poloha u písečné pláže.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.