Velká cesta jižním Thajskem

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Thajsko
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 60 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Poleťte s námi na zájezd do Thajska a nechte se okouzlit krásnou přírodou thajských ostrovů, asijskou kulturou či posvátnou atmosférou buddhistických chrámů. Přesvědčte se, jak moc je místní vyhlášená kuchyně návyková a jak příjemné je odpočívat na thajských plážích, které patří k těm nejkrásnějším na světě.
Čeká vás pozemský ráj plný slunce, odkud se vrátíte odpočatí, nabití energií a plní nezapomenutelných zážitků.

Program zájezdu

1. den: ODLET

Odlet z Prahy do Bangkoku s jedním přestupem v Dubaji (letecká společnost Emirates), nebo v Doha (letecká společnost Qatar Airways).

2. den: PŘÍLET, BANGKOK

Přílet do Bangkoku. Transfer do hotelu a ubytování. Následně procházka po okolí hotelu, v jedné z nejstarších částí Bangkoku, což podtrhuje její autentičnost. Procházka nás dovede až k „ulici baťůžkářů“ Khao San Road, kde naleznete spoustu barů, restaurací a masážních salónů. Budete se moci navečeřet přímo na ulici a začít okoušet pravou atmosféru Bangkoku.

3. den: BANGKOK

Celodenní prohlídka Bangkoku. Projdete Královskou cestou k chrámovému komplexu Wat Saket nacházejícího se přímo v centru Bangkoku společně se Zlatou horou (Golden Mountain) na jejímž vrcholku je překrásný výhled na uspěchané bangkocké město. Nabídneme Vám pohled na „opravdový“ Bangkok bez příkras. S námi zažijete klasické thajské cestování místními dopravními prostředky jako je loďka po zdejších kanálech, nadzemní dráha nebo metro, které nás zavezou do moderních a nejluxusnějších čtvrtí Bangkoku Siam a Silom. Dále se moderním metrem přesunete k paláci Wat Traimit, který ukrývá největšího Buddhu z ryzího zlata na světě.  Po prohlídce se přesuneme do části starého Bangkoku, kde budete moci navštívit nejstarší bangkokský chrám, chrám ležícího Buddhy Wat Pho, květinový trh a bývalý Královský palác tzv. “Chrám úsvitu či červánků” Wat Arun, nacházející se na břehu emblematické řeky Chao Praya. Po zbytek dne následuje osobní volno, které můžete využít k procházce v místním parku, večeři a následně si zajít na pravou thajskou masáž.

4. den: BANGKOK – KRABI

Dopoledne možnost individuální prohlídky Královského paláce Wat Phra Kaeo, procházky po okolí nebo individuálního volna k relaxaci. V poledním hodinách transfer na letiště a odlet do provincie Krabi, transfer do hotelu a ubytování s následným osobním volnem. Provincie Krabi je jednou z nejznámějších a nejfotografovanějších oblastí v Thajsku. Vděčí za to překrásným vápencovým skálám, které se nalézají jak na pevnině, tak v moři. Turistická oblast Ao-Nang je výborným výchozím místem pro lodní výlety k mnoha krásným zátokám a ostrůvkům, kde naleznete pláže s jemným korálovým pískem.

5. den: KRABI – RAILAY BEACH a PHRANANG BEACH

Dnes se vydáte na celodenní výlet lodí do zátoky Railay Beach, jednoho z nejkrásnějších míst této oblasti s významnými krasovými útvary vystupujícími z modravě zelenavých vod. Volný čas můžete využít ke koupání a šnorchlování nebo k projížďce na kajaku kolem krasových ostrůvků. Odpoledne se přesunete procházkou do vedlejší zátoky Phranang beach, kde budete moci obdivovat neuvěřitelné vápencové útvary a strávit zbytek dne na pláži.

6. den: KRABI – OSTROV PODA

Pobyt u moře nebo možnost celodenního fakultativního výletu na ostrov Koh Poda s nádhernou pláží a následnou projížďkou kolem nedalekých ostrůvků Chicken Islands. Kolem ostrova Poda je korálový útes s nádhernou podmořskou faunou, ideální místo pro šnorchlování nebo potápění.

7. DEN: KRABI – OSTROV LANTA

Dopoledne transfer minibusem do blízkého přístavu, odkud vás čeká plavba  lodí na krásný a romantický ostrov Koh Lanta. Plavba trvá asi 2,5 hodiny, po příjezdu transfer do hotelu a ubytování. Odpoledne volno, koupání, relaxace na pláži.

8. den: OSTROV LANTA

Volný den vhodný k poznávání ostrova, koupání, relaxace na pláži. Večer možnost fakultativní návštěvy hlavního města Saladan, kde budete moci ochutnat mořské plody v některé z typických restaurací vystavěných na kůlech, zajít si na masáž nebo se projít po tržnici.

9. den: VÝLET NA OSTROV PHI PHI

Dnes se můžete těšit na celodenní výlet lodí na jeden ze sedmi nejkrásnějších ostrovů světa Koh Phi Phi. Ráno si užijete 1,5 hodinovou plavbu lodí z přístavu Saladan na Lantě, prohlídku hlavního města Phi Phi Don a fakultativní výstup na nejkrásnější vyhlídku ostrova. Odpoledne obeplujete ostrov  Phi Phi Lee, jenž je známý zátokou Maya Bay, kde se natáčel slavný holywoodský film Pláž.

10. den: OSTROV LANTA - odpočinkový den

Odpočinkový den na ostrově Lanta. Den můžete strávit zcela podle svého gusta, třeba odpočinkem na pláži a koupáním v moři.

11. den: OSTROV LANTA

Odpočinkový den na pláži. Dopoledne možnost výletu do jižní části ostrova, kde zažijete mnoho nevšedních zážitků při setkání se slony. Nakrmíte je voňavými banány, projdete se s nimi hájem kaučukovníků a nakonec se podíváte jak se takový slon koupe.

12. den: OSTROV LANTA – 4 OSTROVY

Možnost celodenního fakultativního výletu rychlolodí, kde se necháme okouzlit divy přírody těchto 4 nádherných ostrovů – Koh Muk, Koh Kradan, Koh Chauek, Koh Lanta Noi. Během výletu si užijeme šnorchlování, koupání a relaxaci na pláži a zároveň si vychutnáme společný typický thajský oběd, který je součástí výletu.

13. den: OSTROV LANTA

Poslední den na ostrově Lanta. Den můžete strávit odpočinkem na pláži a koupáním v moři. Užijte si jedinečnou atmosféru tohoto ostrova na procházkách, nebo výletem do hlavního města Saladan.

14. den: OSTROV LANTA – OSTROV PHUKET

Dopoledne vás čeká přejezd minivany oblastí zálivu Phang-nga – známá krasová oblast na ostrov Phuket, který je turisty nazýván perlou v Andamanském moři. Ubytování, poté procházka po okolí rušné a slavné ulice plné barů a různých představení.

15. den: OSTROV PHUKET

Volný čas na koupání, relaxaci, poznání či sport. Ostrov Phuket se nalézá 900 km jižně od Bangkoku. Je největší a zároveň nejdražší z thajských ostrovů, který je vyhledáván turisty z celého světa. Poslední den zde můžete využít k odpočinku na pláži, vodním sportům nebo k posledním nákupům. Jsou zde tržnice s různým zbožím za dobré ceny a nespočet masážních salónů. Hotelový pokoj budete mít k dispozici až do odjezdu na letiště ve večerních hodinách, den si proto můžete užít dle svého. Ve večerních hodinách transfer na letiště, odbavení a odlet.

16. den: Návrat do Prahy

Odlet z Dubaje. Přílet do Prahy.

POZNÁMKA

Změna programu vyhrazena. Pořadí navštívených míst může být změněno. CK si vyhrazuje právo na zvýšení ceny zájezdu z důvodu zvýšení ceny letenky či letištních poplatků. Upozorňujeme, že doba platnosti pasu musí přesahovat dobu pobytu minimálně o 6 měsíců!

PROČ S NÁMI

Náš delegát se o Vás bude starat a bude Vám k dispozici po celou dobu pobytu. Nemusíte mít strach, že něco nezvládnete, někde zabloudíte, nedomluvíte se. Program je koncipován tak, abyste poznávali krásy jižního Thajska a zároveň relaxovali. Žádná náročná honička nabitého poznávacího zájezdu Vás nečeká.☺



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.