Calimera Yati Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tunisko, Djerba
Název ubytování Calimera Yati Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 12 523 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází v Midounu - přímořském a klidném turistickém letovisku. Nejbližší obchody, bary a restaurace jsou k dispozici v centru obce Midoun, která je vzdálena přibližně 6 km od hotelu. Vzdálenost od hlavního města a hlavního města ostrova Houmt Souk je přibližně 25 km a od letiště Djerba - Zarzis přibližně 30 km. POZNÁMKA!Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích hotelových nocí, a to i v případě delšího pobytu. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Poplatek je povinný a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.PlážObjekt se nachází přímo na široké písečné pláži. Slunečníky a lehátka jsou na pláži k dispozici zdarma, plážové osušky jsou k dispozici (nutná záloha).

.K dispozici pro hostyHodinová recepce, vstupní hala, směnárna, výtah, 3 venkovní sladkovodní bazény (včetně jednoho se skluzavkami), dětské brouzdaliště, lehátka a slunečníky u bazénů - zdarma, plážové osušky k dispozici (nutná záloha). Hostům je k dispozici hlavní restaurace, 2 restaurace a la carte a 5 barů. V areálu hotelu se nachází diskotéka (vstup po 24:00 a nápoje za poplatek). Kromě toho jsou za příplatek k dispozici: lázeňské centrum (zdarma a v určitých hodinách vířivka a sauna, ceník kosmetických procedur dostupných v hotelu), trezor na recepci a kadeřnictví.InternetDalší zpoplatněný internetový koutek ve vstupní hale.CateringAll Inclusive: snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci. Nealkoholické a alkoholické nápoje v barech v celém hotelu od 10:00 do 24:00. Během dne občerstvení u bazénu a přestávka na kávu ve stanovených časech. 1x za pobyt možnost vychutnat si večeři v restauraci a la carte (nutná předchozí rezervace).Sportovní a animační programHotel pořádá během dne i večera rozsáhlý animační program pro děti i dospělé (včetně sportovních aktivit, týmových her, večerních představení, živé hudby a dalších). Pro děti a mládež: dětské hřiště a miniklub. Za příplatek: vodní sporty na pláži, půjčovna kol, 4 tenisové kurty (půjčovna vybavení s kaucí) a kulečník.

.Webové stránkywww.calimera.comMístní kategorie****Podle našeho názoruZákazníky oblíbený hotel dobré úrovně, který se nachází na krásné písečné pláži. Klidné prostředí vám zajistí dovolenou plnou odpočinku.

.UmiestnenieHotel sa nachádza v Midoune - prímorskom a pokojnom turistickom stredisku. Najbližšie obchody, bary a reštaurácie nájdete v centre mesta Midoun, ktoré je od hotela vzdialené približne 6 km. Vzdialenosť od hlavného mesta a metropoly ostrova Houmt Souk je približne 25 km a od letiska Djerba - Zarzis približne 30 km. POZNÁMKA! Cena nezahàňa miestnu turistickú daň vo výške 3 TND/osoba/den. Maximálna turistická daň sa počíta za 7 po sobě následujících hotelových nocí aj v prípade dlhšieho pobytu. Osoby mladšie ako 12 rokov sú od platenia turistickej dane oslobodené. Daň je povinná a platí sa priamo na recepcii pred ubytovaním klientov v hoteli..Webová lokalitawww.calimera.comŠportový a animačný programV hotelu probíhá během dne a večera rozsáhlý animační program pro děti a dospělé (včetně sportovních aktivit, týmových hier, večerních představení, živej hudby a dalších). Pre deti a mládež: detské ihrisko a miniklub. Za příplatok: vodné športy na pláži, požičovňa bicyklov, 4 tenisové kurty (prenájom vybavenia s depozitom) a biliard..StravovanieAll Inclusive: raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere formou bufetu v hlavní restauraci. Nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozici v baroch v celém hotelu od 10:00 do 24:00. Počas dňa občerstvenie pri bazéne a prestávka na kávu v stanovených časech. 1x za pobyt možnost vychutnat si večeru v a la carte restauraácia (nutná predchádzajúca rezervácia)..Miestna kategória****K dispozícii pre hostíHodinová recepce, vstupní hala, zmenáreň, výťah, 3 vonkajšie bazény so sladkou vodou (vrátane jedného so šmykľavkami), detské brodítko, ležadlá a slnečníky pri bazénoch - zdarma, plážové osušky k dispozícii (vyžaduje sa záloha). Hostia môžu využívať hlavnú reštauráciu, 2 reštaurácie a la carte a 5 barov. V areáli hotela sa nachádza diskotéka (vstup po 24:00 a nápoje za poplatok). Kromě toho za příplatok: wellness centrum (zdarma a během určitých hodin vírivka a sauna, cenník kozmetických procedur dostupných v hotelu), trezor na recepcii a kaderníctvo..Podľa nášho názoruZákazníkmi obľúbený hotel dobrej úrovne, ktorý sa nachádza na krásnej piesočnatej pláži. Pokojné prostředí vám zajistí dovolenou plnú respu..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.