Djerba Castille

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tunisko, Djerba, Džerba
Název ubytování Djerba Castille
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 10 828 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel Djerba Castille se nachází v klidné oblasti asi 26 km od hlavního města Houmt Souk a asi 25 km od mezinárodního letiště Djerba-Zarzis. Nejbližší bary, obchody a restaurace se nacházejí přibližně 7 km od hotelu, ve vesnici Midoun. Přibližně. 150 m od hotelu se nachází autobusová zastávka. POZNÁMKA!Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích nocí v hotelu i při delších pobytech. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.PlážPřímo u hotelu se nachází pláž s pozvolným sestupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, osušky za poplatek 10 TND/osoba.K dispozici pro hostyHodinová recepce s lobby, výtahy, trezor na recepci (za poplatek cca 20 TND/týden), 1 velký venkovní bazén, dětská skluzavka (do 12 let), 2 dětská brouzdaliště (30 cm a 50 cm hluboká), lehátka a slunečníky zdarma, osušky za poplatek 10 TND/osoba, hlavní restaurace, hlavní bar, maurská kavárna (za poplatek). Lázně, klub zdraví, hammam, sauna, vířivka, masáže za příplatek.InternetNa recepci je k dispozici wifi zdarma.

.CateringAll Inclusive: snídaně (7:30-9:30), oběd (12:30-14:30), večeře (19:30-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje jsou nabízeny k jídlu a ve vyhrazených barech (10:00-23:00), stejně jako odpolední káva a čaj ve vyhrazené části hotelu (16:00-17:00).Sportovní a animační programVečerní a denní animace, dětské hřiště, diskotéka (nápoje za poplatek), 3 tenisové kurty (osvětlení za poplatek, vybavení na kauci), stolní tenis (rakety na kauci 10 TND), lukostřelba, minigolf, boules, basketbal, plážový volejbal.

.Místní kategorie****Podle našeho názoruDíky dobré poloze, krásným plážím a klidnému prostředí je to dobrá volba pro rodinnou dovolenou.UmiestnenieHotel Djerba Castille se nachází v pokojnej oblasti asi 26 km od hlavného mesta Houmt Souk a asi 25 km od medzinárodného letiska Djerba-Zarzis. Najbližšie bary, obchody a reštaurácie sa nachádzajú približne 7 km od hotela, v dedinke Midoun. Približne. 150 m od hotelu sa nachádza autobusová zastávka. POZNÁMKA! Cena nezahálí místnu turistickou daň vo výške 3 TND/osoba/den. Maximálna turistická daň sa počíta za 7 po sobě následujících hotelových nocí aj pri dlhších pobytoch. Osoby mladšie ako 12 rokov sú od platenia turistickej dane oslobodené. Daň je povinná a platí sa priamo na recepcii pred ubytovaním klientov v hoteli..Športový a animačný programVečerné a denní animace, dětské ihrisko, diskotéka (nápoje za poplatok), 3 tenisové kurty (osvětlení za poplatok, vybavení na kauci), stolní tenis (rakety na kauci 10 TND), lukostreľba, minigolf, boules, basketbal, plážový volejbal..StravovanieAll Inclusive: raňajky (7:30-9:30), oběd (12:30-14:30), večeře (19:30-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci. Nealkoholické nápoje a miestne alkoholické nápoje sa ponúkajú k jedlám a v určených baroch (10:00-23:00), ako aj popoludňajšia káva a čaj vo vyhradenej časti hotela (16:00-17:00)..Miestna kategória****K dispozícii pre hostíHodinová recepce s halou, výtahy, trezor na recepci (za poplatok cca 20 TND/týždeň), 1 velký vnější bazén, dětská šmýkačka (až 12 rokov), 2 detské bazény (30 cm a 50 cm hluboké), ležadlá a slunečníky zdarma, osušky za poplatok 10 TND/osoba, hlavná reštaurácia, hlavný bar, maurská kaviareň (za poplatok). Kúpele, klub zdravia, hammam, sauna, jacuzzi, masáže za príplatok..Podľa nášho názoruVďaka dobra polohe, krásnym plážam a pokojnému prostrediu je to dobrá volba pre rodinnú dovolenku.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.