Fiesta Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tunisko, Djerba, Džerba
Název ubytování Fiesta Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 11 570 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází v klidné oblasti, asi 5 km od centra města Midoun a asi 15 km od hlavního města ostrova Houmt Souk s tradičním arabským trhem. Asi 400 metrů od hotelu se nacházejí obchody a bary. Letiště Djerba - Zarzis je vzdáleno přibližně 25 km. POZNÁMKA!Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích hotelových nocí, a to i v případě delšího pobytu. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Poplatek je povinný a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.PlážPísčitá a široká pláž s pozvolným sestupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma.K dispozici pro hostyRecepce, lobby, výtahy, hlavní restaurace, dětská restaurace (otevřená v červenci a srpnu), 2 restaurace a la carte - patne ("Da Maria" - italská a "Lapalapa" - rybí), restaurace - pizzerie (otevřená od května do října), 4 bary: "lobby", bar u bazénu, u bazénu, na pláži), maurská kavárna (za poplatek), 2 venkovní bazény: hlavní 1200 m2 s odděleným brouzdalištěm pro děti, menší bazén "Relax" 360 m2, aquapark se skluzavkami (pro děti od 12 let), lehátka a slunečníky u bazénů zdarma.

Za poplatek: lázeňské centrum "Royal Thalasso" (kadeřnictví, hammam, sauna, masáže a kosmetické procedury), 4 konferenční místnosti.

.InternetV lobby je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

.CateringAll Inclusive:Snídaně (6:00-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30) se podávají formou bufetu v hlavní restauraci. Pozdní kontinentální snídaně (podávaná sladce od 10:15 - 11:30) a lehké občerstvení během dne (v určených časech) v restauraci - pizzerii. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje (celkem od 10:00 - 24:00) v určených barech. 1x za pobyt možnost vychutnat si večeři v a la carte restauraci Da-Mario.Sportovní a animační programHotel nabízí denní a večerní animaci pro děti i dospělé (vodní sporty včetně vodní gymnastiky, aerobiku, volejbalu, petanque, lukostřelby, minigolfu). Dále jsou hostům k dispozici: Pro děti a mládež jsou k dispozici 4 tenisové kurty (osvětlení placené), miniklub. Placené: kulečník, diskotéka.

.Webové stránkywww.fiesta-beach.comMístní kategorie****Podle našeho názoruPříjemná prázdninová vesnička v rozlehlé palmové zahradě, kterou tvoří asi tucet menších budov v tuniském stylu. Hotel nabízí pestrou animační nabídku, několik bazénů a aquapark; navíc se přímo u hotelu nachází krásná písečná pláž. Ideální místo pro strávení vydařené dovolené!UmiestnenieHotel se nachází v pokojnej oblasti, asi 5 km od centra města Midoun a asi 15 km od hlavního města ostrova Houmt Souk s tradičním arabským trhem. Asi 400 metrů od hotelu se nacházejí obchody a bary. Letiště Djerba - Zarzis je vzdálené přibližně 25 km. POZNÁMKA!Cena nezahàňa miestnu turistickú daň vo výške 3 TND/osoba/den. Maximálna turistická daň sa počíta za 7 po sobě následujících hotelových nocí aj v prípade dlhšieho pobytu. Osoby mladšie ako 12 rokov sú od platenia turistickej dane oslobodené. Daň je povinná a platí sa priamo na recepcii pred ubytovaním klientov v hoteli..Webová lokalitawww.fiesta-beach.comŠportový a animačný programHotel poskytuje denní a večerní animácie pre deti a dospelých (vodné športy vrátane vodnej gymnastiky, aerobiku, volejbalu, boules, lukostreľby, minigolfu). Kromě toho jsou hosti k dispozici: V případě potřeby je k dispozici: 4 tenisové kurty (osvětlení za poplatok), miniklub pre deti a mládež. Platené: biliard, diskotéka..StravovanieAll Inclusive:Raňajky (6:00 - 10:00), oběd (12:30 - 14:30) a večeře (19:00 - 21:30) podávané formou bufetu v hlavní restauraci. Neskoré kontinentálne raňajky (podávané na sladko od 10:15 - 11:30) a ľahké občerstvenie počas dňa (v určených časoch) v reštaurácii - pizzeria. Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje (celkovo od 10:00 - 24:00) v určených baroch. 1x za pobyt možnost vychutnat si večeru v a la carte restauraácia Da-Mario..Miestna kategória****K dispozícii pre hostíRecepce, vstupní hala, výťahy, hlavná reštaurácia, detská reštaurácia (otevřená v júli auguste), 2 reštaurácia a la carte - patne ("Da Maria" - talianska a "Lapalapa" - rybia), reštaurácia - pizzeria (otevřená od mája do októbra), 4 bary: "lobby", bar pri bazéne, pri bazéne, na pláži), maurská kaviareň (za poplatok), 2 vonkajšie bazény: hlavný s rozlohou 1200 m2 s oddeleným detským bazénom, menší bazén "Relax" s rozlohou 360 m2, aquapark so šmykľavkami (pre deti od 12 rokov), ležadlá a slnečníky pri bazénoch zdarma.Za poplatek: koupelné centrum "Royal Thalasso" (kaderníctvo, hammam, sauna, masáže a kozmetické procedury), 4 konferenčné miestnosti..Podľa nášho názoruPríjemná prázdninová dedinka v rozľahlej palmovej záhrade zostáva z približne tucta menších budov v tuniskom štýle. Hotel ponúka pestrú animačnú ponuku, niekoľko bazénov a aquapark; okrem toho sa priamo pri hoteli nachádza krásna pieočnatá pláž. Ideálne miesto na strávenie vydarenej dovolenky!



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.