Hotel Tui Blue Oceana Suites

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tunisko, Pevnina - Hammamet
Ubytování Hotel Tui Blue Oceana Suites
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1přímo u plážeVýhody nabídky 2luxusní hotel Výhody nabídky 3kvalitní službyStřediskoHammametPolohaPětihvězdičkový hotel skupiny TUI se nachází v jižní části letoviska Hammamet, cca 10 km od centra starého města s malebnou medinou a cca 3 km od nové hotelové zóny Yasmine Hammamet
s jachtovým přístavem, nákupními možnostmi, restauracemi, bary a zábavním parkem, Letiště Enfidha je vzdálené cca 40km.PlážPísčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Slunečníky, lehátka a matrace zdarma, osušky zdarma.VybaveníVstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace a la carte v zahradě (nutná rezervace), bar u bazénu, bar na pláži, maurská kavárna, Wifi ve všech prostorách zdarma, bazén (lehátka a slunečníky zdarma) a několik menších bazénů, vnitřní bazén, obchod se suvenýry, konferenční místnostUbytováníJunior Suite s výhledem do zahrady má centrální klimatizaci (od 15.6. do 15.9.), SAT/TV, telefon, trezor, miniledničku, vlastní sociální zařízení (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), balkon nebo terasuZa příplatek:Junuior Suite s částečným výhledem na moře a bazén - stejné vybaveníJunior Suite s výhledem na moře a bazén - stejné vybaveníStravaAll inclusive: snídaně (06:30-09:30), oběd (12:30-14:00) a večeře (20:30-21:30) formou bufetu. Během dne je k dispozici menší svačina. V časech 09:00-00:00 je k dispozici neomezené množství vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů. Lze čerpat v časech a místech určených hotelem.1x za pobyt je možné zdarma využít večeři v restauraci a la carte (nutná rezervace)Sport a zábavazdarma: nepravidelné animační a večerní programy dospělé, plážový volejbal, šipky, stolní tenis, tenis (osvětlení za poplatek), fitness; za poplatek: SPA centrum (masáže, sauna, kosmetické procedury), vodní sporty na pláži, golf (cca 5 km)Cena zahrnuje* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.Informace* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR či TND. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu. 
* Pro vycestování do Tuniska je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 3 měsíce po návratu z Tuniska.
 



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.