Kombinovaný pobyt v Tunisku 5 Djerba, Sahara, pevnina

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tunisko, Houmt Souk, Djerba
Název ubytování Kombinovaný pobyt v Tunisku 5 Djerba, Sahara, pevnina
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 20 590 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

1.-3. den: Praha – Djerba
Odlet z Prahy, přílet na Djerbu, transfer do hotelu Royal Garden Palace 5* (nebo podobného na úrovni 5*). Pobyt v hotelu s programem all inclusive, v rámci programu poznávací okruh ostrovem.4. den: Djerba - Douz – Matmata - Tozeur
Po snídani přejezd přes berberskou vesnici Toujane s foto pauzou. Prohlídka kulis filmů Star Wars. Poté návštěva unikátního berberského obydlí troglodytu v Matmatě. Návštěva solného jezera Chott El Djerid, projížďka na velblouchech v písečných dunách Sahary v Douz. Ubytování v hotelu na úrovni 3* nebo 4* v Tozeuru, kde se nachází největší oáza v Tunisku El Djerid.
5.-7. den: Tozeur – El Jem – Sousse/Monastir – Praha
Po snídani možnost projížďky drožkami v největší oáze El Djerid a projížďky terénními auty do horských oáz saharského atlasu Chebika a Tamerza. Oběd ve městě Gafsa (v ceně). Přejezd ze Sahary na návštěvu kolosea El Jem v Mahdii. Poté pokračování do Sousse a ubytování v hotelu Barcelo Concorde Green Park Palace 5* (nebo podobném na úrovni 5*). Pobyt v hotelu s programem all inclusive, včetně okruhu městem Sousse.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.