Ulysse Djerba Thalasso & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tunisko, Djerba, Džerba
Název ubytování Ulysse Djerba Thalasso & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 12 783 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel je vhodný pro osoby starší 16 let. Rozsáhlý hotelový komplex se nachází v pobřežní a klidné hotelové oblasti na Djerbě. Do centra druhého největšího turistického letoviska na ostrově - Midounu je to cca 1 km. 5 km, do Houmt Souk - hlavního města ostrova cca 15 km. Autobusová zastávka a obchody se nacházejí cca 200 m od hotelu. Letiště Djerba - Zarzis je vzdáleno cca. 20 km. Přibližně. 6 km od hotelu se nachází golfové hřiště Djerba Golf Club.POZNÁMKA!Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích hotelových nocí i při delších pobytech. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.PlážHotel se nachází přímo na písečné pláži. Slunečníky a lehátka na pláži - zdarma.

.K dispozici pro hostyHotel byl postaven v roce 1964 a v roce 2018/2019 prošel poslední komplexní rekonstrukcí. 24hodinová recepce, lobby, výtah, směnárna, bankomat, hlavní restaurace "Kalypso", 2 restaurace a la carte (za poplatek); 4 bary: lobby bar, piano bar, bar u bazénu, bar na pláži a arabská kavárna (za poplatek). Hlavní bazén se sluneční terasou; slunečníky a lehátka u bazénu - zdarma. Za poplatek: obchody se suvenýry, konferenční místnost, prádelna a herna.InternetV celém hotelu i na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.CateringAll Inclusive: snídaně (7:00-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:30-22:30) formou bufetu v hlavní restauraci. Nealkoholické nápoje a místní lihoviny k dispozici v barech v areálu hotelu od 10:00 - 1:00. Jednou za pobyt možnost vychutnat si večeři v jedné z restaurací a la carte (nutná předchozí rezervace a dlouhé nohavice). Občerstvení během dne (12:30 - 15:00).Sportovní a animační programV hotelu probíhají denní a večerní animace pro dospělé i děti (včetně vodní gymnastiky, petanque, ping pongu, šipek a večerních představení). Klienti mohou zdarma využívat posilovnu, 4 tenisové kurty (osvětlení a vybavení za poplatek). Za příplatek lázeňské centrum "Ulysse Thalasso" (široká nabídka kosmetických procedur včetně hammam, sauny, kryoterapie, masáží, krytého bazénu, kadeřnictví).Webové stránkywww.ulyssepalace.magichotelsandresorts.com/fr#?Místní kategorie*****Podle našeho názoruVysoce kvalitní zařízení určené pro nejnáročnější zákazníky. Klidné prostředí, rozsáhlá nabídka rekreace a široká škála péče v hotelových lázních - to vše vám pomůže uvolnit se a relaxovat během dovolené strávené v tomto hotelu!

.UmiestnenieHotel je vhodný pro osoby starší než 16 let. Rozsiahly hotelový komplex sa nachádza v pobrežnej a pokojnej hotelovej oblasti na Djerbe. To centra druhej najväčšej turistickej dediny na ostrove - Midoun je to približne 1,5 km. 5 km, to Houmt Souk - hlavného mesta ostrova cca 15 km. Autobusová zastávka a obchody se nacházejí přibližně 200 metrů od hotelu. Letiště Djerba - Zarzis je vzdálené cca. 20 km. Približne. 6 km od hotelu sa nachádza golfové ihrisko Djerba Golf Club.POZNÁMKA!Cena nezahàňa miestnu turistickú daň 3 TND/osoba/deň. Maximálna turistická daň sa počíta za 7 po sobě následujících hotelových nocí aj pri dlhších pobytoch. Osoby mladšie ako 12 rokov sú od platenia turistickej dane oslobodené. Daň je povinná a platí sa priamo na recepcii pred ubytovaním klientov v hoteli..Webová lokalitawww.ulyssepalace.magichotelsandresorts.com/fr#?Športový a animačný programV hotelu sa každý deň konajú denné a večerné animácie pre dospelých a deti (vrátane vodnej gymnastiky, petangu, ping-pongu, šípok, večerných predstavení). Klienti mohou bezplatně využívat posilňovňu, 4 tenisové kurty (osvětlení a vybavení za poplatok). Za príplatok kúpeľné centrum "Ulysse Thalasso" (široká ponuka kozmetických procedur včetně hammamu, sauny, kryoterapie, masáží, krytého bazénu, kaderníctva)..StravovanieAll Inclusive: raňajky (7:00 - 10:00), oběd (12:30 - 14:30) a večeře (18:30 - 22:30) formou bufetu v hlavní restauraci. Nealkoholické nápoje a miestne alkoholické nápoje k dispozici v baroch v areáli hotela od 10:00 - 1:00. Raz za pobyt možnosť vychutnať si večeru v jednej z a la carte reštaurácií (nutná predchádzajúca rezervácia a dlhé nohavice). Občerstvenie počas dňa (12:30 - 15:00)..Miestna kategória*****K dispozícii pre hostíHotel byl postavený v roce 1964 a v letech 2018/2019 prešiel poslednou komplexnou rekonstrukciou. Recepcia s nepretržitou prevádzkou, vstupná hala, výťah, zmenáreň, ATM, hlavná reštaurácia "Kalypso", 2 reštaurácia a la carte (za poplatok); 4 bary: lobby bar, piano bar, bar pri bazéne, bar na pláži a arabská kaviareň (za poplatok). Hlavný bazén so slnečnou terasou; slnečníky a ležadlá pri bazéne - zdarma. Za poplatok: obchody so suvenírmi, konferenčná miestnosť, práčovňa a herňa..Podľa nášho názoruVysokokvalitní zařízení určené pro nejnáročnější zákazníky. Pokojné prostředí, široká ponuka rekreácie a široká ponuka starostlivosti v hotelových kúpeľoch - to všetko vám pomôže uvoľniť sa a relaxovať počas vašej dovolenky strávenej v tomto hoteli!.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.