Adalya Elite Lara

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Lara
Název ubytování Adalya Elite Lara
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 29 950 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne, odpolední káva, čaj, sušenky, pozdní občerstvení. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje 24:00 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. U večeře je u mužů vyžadováno formální oblečení.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, konferenční místnost, Wi-Fi v lobby, hlavní restaurace, 5 à la carte restaurací, několik barů, několik bazénů (lehátka, slunečníky a podložky zdarma), dětský bazén, několik tobogánů, zahrada s terasou na slunění s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma.UbytováníKomfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastní koupenou (vana nebo sprcha, WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, TV-SAT, minibarem, setem na přípravu kávy a čaje, trezorem a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích s bočním nebo přímým výhledem na moře případně v rodinných pokojích.Sport a zábavaAnimační programy, miniklub (děti 4-12 let), herna, dětské hřiště, stolní tenis, šipky, fitness, plážový volejbal, aerobik, stoní tenis (vše zdarma). Sauna, turecké lázně (zdarma pouze vstup), masáže, Spa procedury (za poplatek). Vodní sporty na pláži, kulečník, tenis s osvětlením (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotelový komplex nacházející se na okraji rušného letoviska letoviska Lara s množstvím nákupních možností leží přímo u písčité pláže s pozvolným vstupem do moře (lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma). Hotel je zaměřen hlavně na rodiny s dětmi. Vzdálenost od letiště v Antalyi je cca 15 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.