Adalya Resort & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Adalya Resort & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 27 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne, odpolední káva, čaj, sušenky, pozdní občerstvení. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů.

Popis ubytování

VybaveníK hotelu patří vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 à la carte restaurace, 5 barů (lobby bar, bar u bazénu, Irish pub, plážový bar, Buhara bar), konferenční místnost, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, cukrárna, kavárna, bazén se třemi tobogány (lehátka a slunečníky zdarma), relaxační bazén, hezká zahrada.Ubytovánítandardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastní koupenou (vana nebo sprcha, WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, TV-SAT, minibarem, varnou konvicí, Wi-Fi (zdarma), trezorem (za poplatek) a balkonem. Za příplatek možnost ubytování v pokojích v bočním nebo přímým výhledem na moře, případně v rodinných pokojích.Sport a zábavaHotel nabízí animační programy, Spa a wellness (turecké lázně, sauna – zdarma), masáže, salon krásy, kadeřnictví (za poplatek), fitness, stolní tenis, tenis, animace, squash, plážový volejbal, šipky, aerobik, aquaaerobik, aquapark (vše zdarma). Vodní sporty na pláži, biliár a bowling (vše za poplatek). Fakultativní výlety.

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotelový resort se nachází téměř v bezprostřední blízkosti moře v blízkosti sesterského hotelu Adalya Ocean Deluxe. Od široké písečné pláže (lehátka, slunečníky, podložky-- zdarma) je oddělen pouze pobřežní promenádou. Do centra Side s množstvím obchodů a restaurací je to cca 9 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.