Armas Bella Sun (Program Senior plus 55 dotované pobyty)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Armas Bella Sun (Program Senior plus 55 dotované pobyty)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, Wi-Fi připojení na recepci zdarma (od 1.6.2018 změněno hotelem za poplatek), hlavní restauraci, restaurace „a la carte“ (turecká – nutná rezervace předem a za poplatek), lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, směnárnu, disko bar, venkovní bazén, dětský bazén, bazén se 2 skluzavkami (u všech bazénů lehátka a slunečníky zdarma). Za poplatek masáže, vodní sporty na pláži, obchod se suvenýry, minimarket, kadeřnictví, služby fotografa, prádelna, billiard, lékař.UbytováníModerně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, WC, TV-SAT, telefonem, fénem, trezorem (za poplatek), minibarem (denně doplňován vodou) a balkonem nebo terasou.Sport a zábavaMiniklub pro děti, dětské hřiště, animační programy, večerní programy, šipky, stolní tenis, plážový volejbal, pétanque, aerobik, vodní aerobik, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel, který prošel rekonstrukcí v roce 2015 se nachází v blízkosti soukromé hotelové pláže s pozvolným vstupem do moře (cca 300 m od hotelu). Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma. Centrum města Side je vzdáleno cca 4 km od hotelu. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary se nacházejí cca 200 m od hotelu. Letiště v Antalyi je vzdáleno cca 50 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.