Crystal Family Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Belek
Název ubytování Crystal Family Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 27 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultimate All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během celého dne (24 hodin denně) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, vybrané importované alkoholické nápoje od 01.00-10.00 (za poplatek) avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v à la carte restauraci (nutno objednat předem).

Popis ubytování

VybaveníK vybavení hotelu patří recepce, lobby, Wi-Fi připojení (zdarma), internetová kavárna (za poplatek), hlavní restaurace, à la carte restaurace (mexická, italská, turecká), několik barů (plážový, disco bar, vital bar, lobby bar, Lagoon bar-24 hodin denně), SPA centrum (za poplatek), několik venkovních bazénů, 3 dětské bazény (lehátka a slunečníky zdarma), tobogány.UbytováníStandardní pokoje s možností jedné přistýlky mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, TV-SAT, Wi-Fi připojení (zdarma), minibar, trezor a balkon. V některých pokojích je možnost až dvou přistýlek (řešeno formou palandy), případně je možnost ubytování v rodinných pokojích nebo Junior Suitách – cena na vyžádání.Sport a zábavaTenisový kurt, basketbal, plážový volejbal, fitness, stolní tenis, vodní pólo, aqua aerobik, šipky, minigolf, turecké lázně, sauna, parní lázeň, jacuzzi (vše zdarma). Biliár, bowling, videohry, stolní fotbal, osvětlení tenisového kurtu, zapůjčení tenisového náčiní, vodní sporty, golf, procedury ve SPA centru, masáže, peeling v tureckých lázních (vše za poplatek). Pro děti od 4 – 12 let je zde k dispozici miniklub a dětské hřiště.

Popis lokality ubytování

PolohaTento luxusní hotel tvořený čtyřmi budovami je umístěn v krásně upravené zahradě. Nachází se přímo u písečné pláže (lehátka a slunečníky zdarma, plážové osušky na zálohu). Do centra nákupních možností je to cca 12 kilometrů a dostanete se zde dolmušem nebo taxíkem. Vzdálenost od letiště je cca 40 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.