Crystal Waterworld Resort & Spa (First Minute 2024)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Belek
Název ubytování Crystal Waterworld Resort & Spa (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultimate All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Kontinentální pozdní snídaně, občerstvení během dne, pozdní občerstvení lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje možnost čerpat 24 hodin denně, vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 01.00 zdarma, od 01.00 do 10.00 za poplatek, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Možnost jedenkrát za pobyt večeře v jedné z à la carte restaurací (nutná rezervace předem). Za poplatek – importované šampaňské, luxusní importovaný alkohol, šťávy z čerstvého ovoce a pokojový servis.

Popis ubytování

VybaveníRecepce, Wi-Fi připojení zdarma, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace, 5 à la carte restaurací (turecká, asijská, rybí, italská, jihoamerická), mnoho barů, plážový bar, cukrárna, disko, venkovní bazén, rozsáhlý aquapark, dětský bazén, dětské brouzdaliště, vnitřní bazén, SPA centrum, obchody, kino, konferenční místnost, kadeřník, lékař a čistírna. Lehátka, slunečníky a podložky na lehátka u bazénu i na pláži zdarma. Zapůjčení osušek za vratnou kauci.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky disponují koupelnou s WC (sprcha nebo vana, vysoušeč vlasů), centrální klimatizací, TV-SAT s hudebním kanálem, Wi-Fi připojením, trezorem, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji), telefonem a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích směrem na moře, typu Superior, Suite, VIP Honeymoon a v rodinných pokojích (cena na vyžádání).

Popis lokality ubytování

PolohaHotel se službami na špičkové úrovni a nápaditě řešeným aquaparkem se rozkládá na ploše 42 000 m2 a táhne se směrem od pláže do vnitrozemí. Dovolenou si zde užijí zejména rodiny s dětmi, ale i náročnější klientela. Hotelový resort byl otevřen nově v roce 2013 a je situován ve vzdálenosti cca 7 km od centra Beleku v části Bogazkent. Nejbližší nákupní možnosti naleznete ve vzdálenosti cca 300 m a vyhlášené golfové areály ve vzdálenosti cca 4 km.Sport a zábavaTenisový kurt, basketbal, plážový volejbal, fitness, stolní tenis, vodní pólo, aqua aerobik, šipky, minigolf, turecké lázně, sauna, parní lázeň, jacuzzi (vše zdarma). Biliár, bowling, videohry, stolní fotbal, osvětlení tenisového kurtu, zapůjčení tenisového náčiní, vodní sporty, golf, procedury ve SPA centru, masáže, peeling v tureckých lázních (vše za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.